من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شکم تیز ویار ترشی و شوری گرگرفتگی مخصوصا زیر سینه.من پسر دارم ویارم از بعد ظهر شروع میشد صبحگاهی نداشتم.خشکی شدید پوست .من از کیک به شدت بدم میومد . چهره زیبا میشع.من صورتم جوش زد اون اوایل ولی الان خیلی صافه خیلیم روشن شدم هرکی میبینه میگه پسر داری .
خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
در مورد خودم صبح زود از خواب بیدار میشدم این مال اولین علامتها بود ویار صبح گاهی نداشتم ولی در طی روز تا هفت ماه ونیم داشتم در مورد هوس غذایی تغییری تو خودم ندیدم ولی چند ماه که میگذره صورتم مثل قبل بود ولی دیده بودم خواهرام که دختر حامله بودند صورتشون ورم داشت مخصوصا بینی.ولی خوب علایم تو بدنهای مختلف فرق میکنه.از نظر خلق وخو هم خیلی اروم بودم.