2777
2789
عنوان

هزینه تبلیغ اینستاگرام

15156 بازدید | 25 پست

دخترا کسی میدونه هزینه تبلیغ بلاگرا و کلا سلبریتی های اینستا چقدره؟اونایی که فالوور بالا و بازدهی خوب داشته باشن کیا تاحالا بهشون تبلیغ دادن و راضی بودن بگین چه کسی بوده و چقدر گرفته مرسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اونو نمیگم توی ایران باشه رو میگم

عزیزم بدترین کار ممکن واسه بالا بردن یجتون همینه بازخورد خاصی نخواهد داشت . میتونید امتحان کند و به حرف من برسید من همه این راهها رو رفتم. پیشنهاد میکنم بجای این هزینه ها برد یه بار یه دوره تخصصی تجاری اینستاگرام ببینید و پیجتونو بالا بیارید و بازخورد بگیرید. چند وقت دیگه به شما تبلیغات هم مدن بجا اینکه شما برید تبلیغ بدید به اونا

عزیزم بدترین کار ممکن واسه بالا بردن یجتون همینه بازخورد خاصی نخواهد داشت . میتونید امتحان کند و به ...

خب اونا چجوری پیج و میبرن بالا کسی که بخواد از صفر شروع کنه دیر پیجش بالا میره و شناخته میشه چه دوره هایی خوبه؟ و چقدر طول میکشه

خب اونا چجوری پیج و میبرن بالا کسی که بخواد از صفر شروع کنه دیر پیجش بالا میره و شناخته میشه چه دوره ...

اولا که شما با تبیلغ توی یه پیج 1 میلیونی فکر میکنید چقدر جذب میکنید؟ نهایت 3 هزار تا. هیچ خریدی هم واسه شما اتفاق نمیوفته. شما باید فالوور رو به پول تبدیل کنید پس باید برید دنبال مخاطب هدف. درسته وقتی خودتون انجام بدید تقریبا یه پروسه چند ماهه باید طی کنید اما ارزشش رو داره 

اولا که شما با تبیلغ توی یه پیج 1 میلیونی فکر میکنید چقدر جذب میکنید؟ نهایت 3 هزار تا. هیچ خریدی هم ...

بعضی پیجارو دیدم بالای ۴۰کا بازدهی دارن من مغازه دار نیستم میخوام اموزش میکاپ راه بندازم در حد کلیپای ارایشی حرفه ای

اولا که شما با تبیلغ توی یه پیج 1 میلیونی فکر میکنید چقدر جذب میکنید؟ نهایت 3 هزار تا. هیچ خریدی هم ...

شما چه دوره ای رو پیشنهاد میکنید و چقد بالا میره بنظرتون؟

بعضی پیجارو دیدم بالای ۴۰کا بازدهی دارن من مغازه دار نیستم میخوام اموزش میکاپ راه بندازم در حد کلیپا ...

نه عزیزم اصلا اینجوری نیست مگر شرکت تو گمپین. اگر یه تبلیغ توی یه پیج بشما 40 هزار بده شک نکن فیک واست میزنن خب. مهم نیست منظور ارایه کارتون واسه مخاطب هست

بهترینای ایران دوره اینستا استاد حاجی محمد هست 990 تومن استاد منصوری فر 690 تومن

شک نکن بهترین کاری هست که مکن و تبلیغ پول دور ریختن هست. البته پیشنهاد و تجربه من هست فضولی نباشه