2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 29172 بازدید | 1612 پست

لطفا این کاربریوباز کنی لطفا. 

@rhmm

من پادری وگلدوزی میفروشم                    اگه خواستی درخواست دوستی بده توضیح بدم. گلدوزی هم میفروشم.                               اینکه من پادری میفروشم نشان دهنده اینه که من میخوام مستقل باشم👑😍     اگه باهام مخالفی لطفا ریپ نکن چون انگونه ادب خودت فاش میشود.               اقایون درخواست دوستی ندن تو تاپیکام نیان😑من لایک ندوست ریپ دوست😍کاربری قدیمم ترکیدن این کاربری برای دونفره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نینی یار کاربری دوستمو برگردونید

تو تماس با ما گفته تو تلگرام گفته اینجا از طریق چند تا از دوستان به شما پیام داده و گفته ولی برنمیگردونیدش

به خدا خودش رفته بود خلاف قوانین کاری نکرده

....

سلام به نی نی یار 3 میشه این تاپیک ام برام حذف میکنی ممنون.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4906301/سلام-به-نی-نی-یار-جون-هرسه-تاش-منظورم-هستش-میشه-تگ-کردن-منو-درست-کنیدخواهشا 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

@نی_نی_یار_3   لطفالغوکاربری کن منو تشکر🙏

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩

سلام من تایپک در مورد زندگیم خیلی زوم چیکار باید کنم پاک کنین؟ممنون میشم بگین

من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم