2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 29172 بازدید | 1612 پست
اسکرین شاتای حرفاتو دارم صبر کن 

اگه من روی سخنم با شما بوده اره بذار من هیچکسو مخاطب قرار ندادم اگه چیزی گفتم که شما به خودت گرفتی این مشکل من نیست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
این خانوم شاهد حرفاتون هست 

فامیلته

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دیشب داری منو ناراحت میکنی چون من فکر کردم تاپیک مشکل داره و گزارش زدم این انصاف این حرفارو بزنی ...

تو داری کش میدی

قبول کن داری کش میدی.مسئله نیس که داری اینهمه کشش میدی.فک کن الان روبروی هم بودیم بازم اینهمه کش میدادی؟نه

من خداییش ادمه دعوا نیستم.بیخیال هرکار دوس داری بکن.هی کش بده.ببینم اگه مثلا من تعلیق بشم تو خوشحال میشی؟اوکی باشه طوری نیس

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
خواهش عزیزم من فقط شاهد بودم نخواستم حق کسی پایمال بشه  ن چرا تعلیق شی وقتی بی احترامیی نکردی ...

ممنونم گل🌹واقعا از دیشب ناراحتم چون من کاربدی نکردم اگر تاپیک مشکل نداشت چرا تعطیل شد ولی این دوتا کاربر مدام داشتن راجب من چت میکردن 

تو داری کش میدی قبول کن داری کش میدی.مسئله نیس که داری اینهمه کشش میدی.فک کن الان روبروی هم بودیم ب ...

من دنبال تعلیق شدن شما نیستم فقط میخوام بهت بفهمونم لهنت و تغییر بدی من دیشب نی نی یارو تگ کردم تو چرا ناراحت شدی برگشتی به من میگی وحشی کشتیش 

زشته واسه یه مادر اینجوری حرف زدن به هرحال خیلی خوبه ادم اشتباهشو بفهمه و جبران کنه