2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 29167 بازدید | 1612 پست
البته کاملا خرفت درسته نفسم😍🤗

فداااو💛

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تگ نمیشم.میشه برا منم درست کنی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
فداااو💛

بخاطر ی بی نماز ک در مسجد رو نمیبندن..... خدا ب ادم عقل داده.... من وقتی میبینم سایت جوش مناسب نیست خب عکس نمیذارم... 

اینایی ک عکس میذارن خودشون ینی آگاه نیستن.. مرد وجود داره.. خواننده خاموش وجود داره. ادم مریض وجود داره؟ بعضیا خودشون دوس دارن ....  

پس دلیل نمیشه ک اپشن عکس گذاشتن واسه همه حذف شه....  

من ک سه تاازکاربریام رفت هوااین چهارمیشه چطوری میشه بازبرگردوند؟

سلام داخل تماس با ما پیام بدین 

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

سلام نی نی یارخواهشااکانت منوکلاحذف کن من اعصابم نمیکشه بحث کنم باکسایی که هیچ ربطی به هم نداریم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ببخشید یک تاپیک بخوام حذف بشه  کجا باید لینکشو بزارم؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4432469/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران

سلام اگه لغو کاربری کنید منو همه پیام هام حذف میشه؟

پیام ها یا تاپیک ها؟

2810