2777
2789
جالبه تاحالا اصلا شوهرش به چشمم نیومده بود یعنی خیلی معمولی  اللن تو گفتی دقت کردم دیدم ای بد ...

شوهرش قیافش مردونه اس این جذابش کرده

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی که خوشبخت بشن و اینکه دیگه عکس بی حجابشونو نزارن اینستا😐

دیکه از این راه کسب درامد میکنن خیلیا 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه رشتم زبان نیست،ولی بله برای خارج درحال برنامه ریزی ام.

تعجب نکن قبلا خیلی وقت پیش باهات همصحبت شدم 

وقتی دیدمت دیدم اشنایی به ذهنم فشار اوردم شناختمت 

خودمم باعث تعجبمه چطور یادم موندی وقتی این همه وقت اصلا باهات مواجه نشدم تازه خوشحالم شدم از دیدنت خودم در حال تعجبم😄

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   
بله میدم فقط این تاپیک گزارش بزن واسم گل

چه جوری باید گزارش بزم

باشه میشه بگی به نظرت در اینده وضع مالی ما چقدر پیشرفت میکنه ؟ سال دیگه میتونم اون خونه ایی که در نظ ...

پیشرفت ک خوب میشه بد بد نمیشه یعنی خوبه   اره ولی یکم سخته تا بخری سختی داره

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
چه جوری باید گزارش بزم

نمیخواد عزیزم 

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
به منم جواب می دی؟ خیلی خرابم 

بله 

بله 

خدا خیرت بده. خودمو شوهرم از استرس داریم آب می شیم هیچ اتفاق خوبی واسمون نمی افته همش گره می افته تو زندگیمون. کار پیدا نمی کنیم و روز به روز پولامون آب می ره. فقط بگو می تونیم تو همین کشوری که هستیم(خارج از کشورم) بمونیم و کار پیدا کنیم و زندگی کنیم؟