2777
2789
عنوان

جماعت چقدر بیکارن تو همه چی دخالت میکنن +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی هم الان زد  زنداداشم به داداشم ناهار نمیده 😤

الانم یکی میزنه فلانی فلان جاشو خاروند 😂😂😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
بیکاری و کرونا و قرنطینه و گرونی .... فشار اورده...

😂😂😂😂😂😂این کرونا نبود چی رو بهونه میکردن 😂😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
بابا خودش توضيح داد  داشته شوخي ميكرده اصلا زن داداش نداره ، منظورش خودش بوده !!!!چقدر زود مط ...

تو همون تاپیک برو ببین، هنوز دارن سر استارتر رو میبرن، حتی به خودشون زحمت نمیدن برن صفحه اخر ببینن چه خبره، یا فقط پستهای استارتر رو بخونن بعد نظر بدن

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اين تاپيكا طنزن گل

اخه به این میگن طنز یا مسخره بازی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810