2777
2789
سلام وقت بخیر کسی هست که موسسه بیان برتر سعادت اباد رفته باشه ؟ویا رسپینا تاک ونک؟ کدومش بهتره؟ میخوام برم تعیین سطح فقط جمعه ها میتونم برم دختر کوچیک دارم باید بزارم پیش پدرش شما چه موسسه ای رو پیشنهاد میدید مرسی از راهنماییتون
همسرم عاشقتم...

بیشتر ببینید
من پستمو برمیگردم نگاه میکنم کاری برام پیش امد 10دقیقه دیگه برمیگردم ممنون میشم اگه از تجربه اموطشگاه زبان تون بگید خودم 2سال کیش میرفتم تا ترم اپر اینتر مدیت خودم الان نمیدونم چه سطحی هستم با مامان شدنم مغزم هنگ هنگه میخوام زوتر شروع کنم تا اسم خودمو یادم نرفته
همسرم عاشقتم...

بیشتر ببینید
یکتا جون منم می خوام از اول تیر برم کلاس زبان. من رسپینا تاک رو می شناسم . خواهرم می رفت خیلی خیلی راضی بود. مکالمه و صحبت کردن ادم خیلی خوب میشه. اون دومی رو نمی شناسم. من باید تماس بگیرم ببینم برنامش چه جوریه. من بچه هفت ماهه دارم. اخر هفته که باباش هست می تونم برم. ضمنا واسه من یه خورده دوره ونک. من غرب هستم. ولی فک کنم ارزششو داشته باشه. شما برنامه غیر فشردشو می دونی؟ و قیمت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مونا بارن عزیز منم تعریفشونو شندیم خودم قبلا کیش میرفتم که به نظرم متدشون قدیمی تره و برای کسایی که وقت زیادی دارن خوبه قیمتا رو نمیدونم منم غربم درخواست دوستی میدم به موسسه زنگ میزنم خبر دار شدم ب شما هم میگم مرسییییی
همسرم عاشقتم...

بیشتر ببینید
یکتا جان ببخشید دیر جواب دادم. درخواست دوستیتو پذیرفتم. آره منم دیگه حوصله ندارم یه جایی مدت ها برم و آخرش هیچ. میخوام صحبت کردنم درست بشه . این دفعه دیگه باید بتونم. ببینم برنامش چه جوره شاید با هم هم کلاس شدیم. از لطفت ممنون.

برای کسی مثل من که شهرستان هستم امکانات آموزش زبان  کمه. اگه بخوای آیلتس بخونی هم که دیگه هیچی. مثلا یه مهارت رایتینگ آیلتس خواستم کلاس برم دیدم جلسه ای 160000 تومن هستش. فکر می کنم گرامر زبان انگلیسی و یا مکالمه زبان انگلیسی هم اگه آدم بخواد برای آیلتس تقویت کنه هزینش خیلی بالا بشه. به نظر منکه بهترین کار اینه که آدم خودش بخونه با پشتکار و از کلاس آنلاین زبان هم که مد شده این روزا ببینه اگه خوبه و هزینش مناسبه استفاده کنه. سمت اموزشگارهای حضوری که اصلا نمیشه رفت با ابن هزینه هاشون!!

من رسپینا تاکو نمیشناسم ولی تقریبن میشه گفت همه دوره های بیان برترو رفتم نظر شخصیم به عنوان کسی ک سف ...

سلام.گرامر چطکر درس میدن و کسی که میخواد برای ایلتس بخونه چطور اموزشگاهیع؟؟؟

سلام بنده نظر شخصی خودمو بعد از ۶ ماه دوره ویکی میگم تا بقیه استفاده کنن.بنده بعد از ۶ ماه رفتن هنوز نمی تونم مکالمه کنم چه برسه به شرکت در آیلتس.اساتید فوقالعاده بی تجربه هستن من سفیر رفتم وخیلی از دوره های پری آیلتس سفیر راضی بودم و مدرک دوره ویکی بیان برتر به بنده داده نشد.بنظرم این آموزشگاه فقط دنبال تبلیغات و پول هست.