2777
2789
[QUOTE=158734016]یعنی یکیش بعد ازاد شدن؟یا جفتش قبل ازاد شدن؟[/QUOTEاز روز ۱۲ کیت زدم.روز ۱۳ نزدم.رو ...

خداروشکر که نتیجه دلخواهتو گرفتی 💖

ان تی بهت اشتباه گفته بود دختره نه ؟ میگفت پاهاشو ببین ؟! 

من خیلیا رو دیدم که ان تی جنسیتو اشتباه گفته بهشون. 

والا بخدا باید عجول باشم فایده نداره این سری صبوری کردم کیت نزدم برم سونو گند خورد ب اقداما.... کلا ...

آری زیادی عجولی عزیزم ولی برات آرزو میکنم زود زود مامان شی و خیالت راحت شه 

Believe your self ❤🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تو این تایپیک فقط بیوگرافی جنگلم ... دخترطلام... لوبیا....امیرعلی رو میدونم با بقیه زیاد اشنایی ندارم ک اقدام چندم ان بچه دارن ندارن و...

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
2803
چرا ۱۲ شب ۱۵سیکلت کیت نزدی

چون دیگه اقدامو رفته بودم و فرقی تو اصل موضوع نداشت از طرفی 12که خوابیدم هنوز ترشحاتم استروژنی و ما تخمکگذاری بود ومطمئنم هنوز ازاد نشده بود ولی دیگه کی آزاد شده را نمیدونم.

منظورم اینه اگ باردار بشم ب نفع دختر .... اگ‌نشم ک هیچ 

عزیزم نگران نباش اینا که ما انجام میدیم ممکنه موثر باشه ولی درنهایت خولست خدا هر چی باشه همون میشه 

نگران نباش و دیگه بهش فکر نکن 

انشالله خواست خدا با خوایت دلمون یکی باشه.

عکس ازمایش دوم رو دوباره بزار. عددهای سمت راست بالا جولی A B C دیده نمیشن ازمایش اول و‌دوم خر کد ...

آزمایش دوم

A 32.2

B 34.9 

C 21.3

D 11.6

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
2804
عزیزم نگران نباش اینا که ما انجام میدیم ممکنه موثر باشه ولی درنهایت خولست خدا هر چی باشه همون میشه&n ...

امیر علی آز همسرم رو شمام دیدی؟؟؟ 

بنطرت چکار کنم آ بره بالا🥴

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
من تو این تایپیک فقط بیوگرافی جنگلم ... دخترطلام... لوبیا....امیرعلی رو میدونم با بقیه زیاد اشنایی ن ...

منم خودم و معرفی کنم با لوبیا جون امیر علی  از تاپیک بانو آشنا هستم بقیه بچه ها رو اینجا آشنا شدم یه دختر دارم ده ساله دوتا بارداری ناموفق داشتم تو شش ماه گذشته یکی هفته هشتم بخاطر عدم رشد و تشکیل نشدن قلب سقط کردم یکی هم چند وقت پیش تشخیص دادن خارج از رحم بوده بخاطر خونریزی که داشتم دفع شد

Believe your self ❤🙏
2805
اره عزیزم خوبم شما چطوری هورمون کاملا اومد پایین خونریزی هم قطع شد فعلا خودم و تقویت میکنم برا یکی د ...

ع یزم نگار جون خدا را شکر انشالله چند ماه دیگه باقدرت پیش میری و گلپسری تو دلت جوونه میزنه 😍😍😍

امیر علی آز همسرم رو شمام دیدی؟؟؟  بنطرت چکار کنم آ بره بالا🥴

عزیزم ندیدم والا به تطر من خرنوب و کاسنی خیلی خوبه 

البته من بعد نصرف خرنوب دیگه آزمایش ندادم ولی میبینم میل جنسی شوهرم خیلی بیشتر شده البته قبلا خوب بود ولی الان بیشتر شده

2801