2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری و خرید و فروش آپارتمان در پردیس@@

| مشاهده متن کامل بحث + 8975 بازدید | 287 پست
لیلاجون ممنون بابت تاپیک برادر همسر من چندسالیه مسکن مهر ثبت نام کرده حدود 40 50 تومنم پول ریخته فک کنم فاز 8 هستن اما هنوز باهاشون تماس نگرفتن واسه انتخاب واحد هربارم مراجعه میکنه میگن خودمون خبر میدیم پولش 3ساله خوابیده چیکار باید کنه؟
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهارک جان سلام فاز دو چند مورد فول و شیک و با دسترسی عالی دارم متری دو تا دو میلیون و دویست نوساز . ویو دار . بهترین جای پردیس متراژ هم از 90 تا 150 متر دارم
🥰 🥰
لیلا جان ممنونم که وقت میذاری ازشون پرسیدم گفتن اخرین واریزشون واسه برج 1 سال 94 بوده که کلا تسویه حساب کردن 4 ماه پیش هم زنگ زدن واسه انتخاب واحدشون اما برادرشوهرم نتونسته جواب بده دیگه از اون موقع تاحالا هیچ خبری نشده
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
فرناز جان توی دفتر اسناد رسمی اتتقال انجام میشه. روز محضر شما کارت ملی و اصل شناسنامه و اصل قرار داد و هر چی در رابطه با مسکن مهرتون دارین بیارین با خودتون. اگه تمایل ب فروش داری صد در صد . من به متقاضی خودم اعلام کنم
🥰 🥰