2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری و خرید و فروش آپارتمان در پردیس@@

| مشاهده متن کامل بحث + 8975 بازدید | 287 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگرم میخای همین جا میگم . 40 واریز میکنی ب حساب شرکت عمران سند همون روز ب نامت میخوره و واحد ب نامت میشه . خودتم میتونی توی سایت شرکت عمران همه مشخصات خودتو و واحدتپ ببینی. یه وام سی تومنی هم هس که شش ماه بعد از تحویل واحد شروع میشه . وام 4 درصد هس اقساطش 250تومن . ینی در واقع شما با 40 تومن واریزی که اینروزها هیچ کار خاصی نمیشه باهاش کرد صاحب یه واحد آپارتمان میشید بهترین جای پردیس نزدیکترین فاز پردیس ب تهران . روبروی لواسون هستش
🥰 🥰
سلامت باشی عزیزم . نه خانمم همون روز سند ب نامت میخوره توی دفتر اسناد رسمی . با کد رهگیری . اگه یه ذره تردید یا مشکلی داشت هرگز بت پیشنهاد نمیدادم سایه جان .
🥰 🥰
سلام لیلا جون خسته نباشی. ما یه واحد ۷۰ متری توی شقایق فاز سه داریم. بالکن و پارکینگ سرپوشیده داره. و طبقه ی دوم هستش. خواستم ببینم برای فروش الان متری چنده ؟ و اینکه الان زمان مناسبی برای فروش هست یا نه؟ ممنونم ازت
کاش مرا بیشتر بلد بودی...
میدونم عزیزم ولی نود و نه ساله ها اگر در جریان باشی نه ب نام میخوره نه قابل نقل و انتقال هس ولی این پروژه های انبوه سازان هم سند میخوره ب نامت هم قابل نقل و انتقال هس . تحویلش هم از 22ءبهمن ب گفته خود شرکت عمران شروع میشه تا شش ماهه اول 95 .اون موقع هم میتونی بفروشی هم میتونی اجاره بدی
🥰 🥰