2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری و خرید و فروش آپارتمان در پردیس@@

| مشاهده متن کامل بحث + 8975 بازدید | 287 پست
مامی سید علی جان من خودم صد درصد امنیت خریدشون و مطمئن بودن نقل و انتقالات واحد رو صد در صد تضمین میکنم . دفتر ما 15 ساله بدون حتی یه مورد نارضایتی مشتریها داره کار میکنه وابسته ب شرکت عمران . و مشتریهای سریالی که همیشه با خودشون مشتری آوردن چون ااز خریدشون راضی بودن از اون جهت صد درصد بهش از طرف من ضمانت و ارامش خاطر بده . من همیشه سایتم هر سوالی داشته باشید جوابگو هسم عزیزم
🥰 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مسکن مهر نیس چون سند داره و متریال و زیر ساختش قابل مقایسه با اونها نیست .مسکن مهر 99 ساله هس و قابل انتقال نیس. ولی این واحدها اینطور نیس.ولی همچنان توی سایت شرکت عمران پردیس با اسم مسکن مهر نوشته شده !!ولی هیچ شباهتی با مسکن مهرای تحویل شده از هیچ لحاظ نداره.. فاز 8 و 9 و 5 هم دارم برای پیش فروش ولی 11 واریزیش کمتره. اره 11 روبروی لواسون هستش. واس خودت هم تا اون موقع یه فکری میکنیم . البته تا اون موقع دیگه این قیمت نیس صد در صد .کلا پیش خرید در پردیس عالیه. همه فازها خیالت راحت عزیزم. چون مسکن مهر 99 ساله هس و قابل انتقال نیس. ولی این واحدها اینطور نیس. فاز 8 و 9 و 5 هم دارم برای پیش فروش ولی 11 واریزیش کمتره. اره 11 روبروی لواسون هستش. واس خودت هم تا اون موقع یه فکری میکنیم . البته تا اون موقع دیگه این قیمت نیس صد در صد .کلا پیش خرید در پردیس عالیه. همه فازها خیالت راحت عزیزم
🥰 🥰
سلام لیلا جون بازم ممنونم که ما رو خونه دار کردی. راستش خودم امید نداشتم خونه دار بشیم با دو بچه هنوز جهازمو باز نکردمهمش نا امید بودم 7 ساله ازدواج کردیم خیلی ذوق دارم. فکر کن هنوز پولو کامل نداده دنبال طراحی اشپزخونشم خخخخخخخخخخ مامانم که خیلی دعات میکنه لیلا جان یه سوال داشتم من تو تاپیکای پردیس تو نت رفتم خیلی دیدم رفتن انتخاب واحدو کردن ما داریم سعی میکنیم قبل عید پولو کامل جور کنیم سوالم اینه این همه انتخاب واحدی که تا الان شده به نظرت اون چیزی که بخام میتونم انتخاب کنیم یا اینکه موفعیتای بد گیرم میوفته
سلام عزیزم . لطف داری گلم . عزیزم انشاالله اگ بشه تا عید سقف واریزیتو تکمیل کنی دستت واسه انتخاب واحد بازتره . ولی زیاد بهش فک نکن 35000 واحد هستش . همشون هم یه شکلن . خیالت راحت باشه شرکت عمران یه شرکت دولتی با پشتوانه قوی و حساب شده هس.
🥰 🥰
سلام من مسکن مهر پردیس فاز 5 دارم انتخاب واحد شده در طبقه 7برج فک کنم قسمت اس باشم !! 80متر 2خواب هست پول لازمم و باید بفروشمش چند میتونم بفروشم عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اللهم صل علی محمد وآل محمد
لیلا جان باهات تماس میگیرم پس میام پیشت من نظرم این بود 50 بفروشم.ولی اگه فروش نره املاک شما خرید هم انجام میده بیام پیشت نهایت باید 48 بفروشم.پول لازمم
اللهم صل علی محمد وآل محمد
لیلا حان سلم چه تاپیک خوبی داری یه سوال به نظر شما منطقه پیروزی بهتره یا پردیس؟ و یه سوال دیگه یه اپارتمان لوکس که اباد باشه دورو اطرافش 3خواب باشه با پارکینگ و انباری برای اجاره داری؟ رهن و اجارش چقدره؟
سلام عزیزم . اینکه پردیس بهتره یا پیروزی رو شرایط کاری و زندگی خودت تعیین میکنه درمورد پردیس اینکه شمال شرق تهران هستش . 20دیقه بافاصله داره اب و هوا عالی .با ساختمان سازی مهندسی ساز و بروز . این یه توضیح کلی در مورد شهرک پردیس. درمورد رهن واجاره سه خواب حداقلش 15 با 600 دارم عزیزم
🥰 🥰