2777
2789
بچه‌ها من تو املاک پردیسم .اگه بخواین تو پردیس آپارتمان بخرید چ برای زندگی چ برای سرمایه گذاری میتونم راهنماییتون کنم . اگرم که بیاین دفتر ب طور ویژه هوای بچه‌های سایت خودمونو دارم .
🥰 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مبارکت باشه الان که اومدم بعم گفتن ک اومدی منم دوس داشتم بودم همدیگرو میدیدیم . ولی از لحاط خریدت مطمئن باش با سود و پیشرفت تضمینی خرید کردی . منم همیشه هستم کنارت
🥰 🥰
ماریا جان کلا پردیس از پرند گرونتره و خب از لحاظ جغرافیایی و اب و هوا بهتره. الان فاز 2گرونترین قسمت پردیس هستش که حدود 2 تا 2و نیم اپارتمان قیمتش هس . ویلایی ها گرونتره متری سه ملیون ب بالا. قسمت ارزونترش مسکن مهر های پردیس هستن ک از فاز 3 شروع میشه حدودمتری یک میلیون و سیصد تا چهارصد . مسکن مهرهای پیش فروش فاز 11 و 5.9.8.هم متری 550هزارتومن الان پیش فروشش هس . که پیش خریدشون یه سرمایه گذارای تضمین شده هس . وام مسکن هم 30 میلیون با سود 4 درصد
🥰 🥰