2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری و خرید و فروش آپارتمان در پردیس@@

| مشاهده متن کامل بحث + 8975 بازدید | 287 پست
وام هم 30 میلیون با سود 4 درصد که یه سال بعد از تحویل واحدهای مسکن مهر اقساطش شروع میشه ماهیانه 260 هزارتومن. مترو هم از منبع موثق شنیدم دو سال دیگه راه میوفته
🥰 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماریا جان فاز 8 و 11 اره ب مرحله نازک کاری رسیده فاز 11 چن تا بلوکش نما کاری داره میشه .تحویل فاز 11 نزدیک تر از همه فازها هستش.الان رو بورس ترین فاز همون 11 هس . شما امروز بخری فردا بخوای بفروشی مشتریش هس .
🥰 🥰
سلام من شهر دیگه ای ساکن هستم میخوام از پردیس خونه بخرم .میتونم ؟ یا باید حتما ساکن تهران باشم ؟ اصلا اطلاعات ندارم پرند بهتره یا پردیس ؟؟؟؟؟؟؟ میشه قیمت پایین ترین رو بگی و اینکه شرایطش چه جوریه؟؟؟ اولش چه قدر باید بدیم ؟؟ اصلا ارزش سرمایه گذاری داره یا نه ؟؟؟؟ ببخشید سوالام زیاد شد .. ممنون میشم راهنمایی کنی
رنگارنگ جان نه اصلا مهم نیس کجای ایران باشی . پردیس برای سرمایه گذاری بهتره چون پردیس شمال شرق تهران . نزدیک ب شمال و لواسون. اب و هوای عالی. پرند جنوب غرب تهران هستش. اب و هواش ب خوبی این سمت نیس . رنگارنگ خواهرانه میگم بهترین سرمایه گذاری هس چون فوق‌العاده رو بورس هس. شما با 20 تومن عم میتونی پیش خرید کنی . حداقل قیمت اینجا فاز 11 هس که عر روز داره خرید و فروش میشه. متری 550 هزارتومن در میاد
🥰 🥰
خواهش میکنم گلم . اگه 40 تومن داشته باشی رنگا رنگ جان میتونی یه واحد کامل بخری .ولی اگه پولت کمتره حتی با 20تومن هم ما واست قرداد می‌نویسیم که بقیش رو ب مرور پرداخت میکنی.فردا زنگ بزن دفتر خودم کاملترواضحتر راهنماییت کنم. _09120727843
🥰 🥰