2777
2789
عنوان

رفتار خواهرشوهرم

306 بازدید | 40 پست

سلام خانما .من دیشب خونه مادرشوهرم بودم .خونه خواهرشوهرمم طبقه بالاست .همش میاد پایین خونه مامانش با بچهاش چه ما باشیم چه نباشیم .خلاصه اینکه پسرم من ٦سالشه دختر اون ٣ماه از پسر من کوچیک تره .باهم لج کردن پسرم گفت دلم میخواد یه جوری بزنمت .خواهر شوهرم یدفعه از آشپزخونه اومد دست دخترشو گرفت برد خونش گفت مگه مادرش مرده بزنیش .منم فقط نارحت شدمو سکوت کردم .از لحن گفتنشم شوعرم نارحت شد .یعد ١ساعت اومد بهم گفت نارحت شدی؟ از دهنم پرید .....من جلوی جاریم نارحت شدم احساس بدی بهم دست داد .به نظرتون براش  قیافه بگیرم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4709866/لباس-خونگی-ارزون-و-خوشگلبیاین کلی لباس خوشگل ارزون داره 

بیاین اکه قشنگ نبود برین😄😍

لینک گروه تلگرامیش هم 

اگه ابی نیست یه جای دیگ کپی کنین تا آبی بشه اگه هم تلگرام ندارین بیاین تاپیکم 

پرداختشم درب منزله 

https://t.me/joinchat/L17vNR2-BmYghNN7Pk-YnQ

چیزی نگفته 🤔

مگه من مرده باشم که بزنیش  توهینی توش نبود هااا!!!! 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

فقط میدونم توبازی بچه ها بزرگتر ها نباید دخالت کنن 

البته در شرایط خاص دخالت مجاز هست لطفت نریزین سرم😁🙄

شما هم بیخیال باش به شما که توهین نکرده گفته مگه مامانش مرده که بزنی بنظرم بی احترامی به شما نبوده

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

عمشه .چیزی هم نگفته که طفلک.بچشو برداشته برده.من و برادرزادم ببینی چه دعواهایی میکنیم و چیا میگیم به هم😂😂😅😂همین الان بیرونش کردم الان دو دقیقه دیگه میاد میگه عمه جون دوستت دارم😂

[QUOTE=146186571]خواهر شوهرت باید ناراحت بشه نه شما .بچت چه زبون درازه [/QUOبه بزرگترش که بی احترامی نکرده.دوتا بچه همسنن .بعد خودشم یه دختره ٩ساله داره فوقوالعاده زبون درازه نسبت بهم ولی همیشه سکوت کردم 

عمشه .چیزی هم نگفته که طفلک.بچشو برداشته برده.من و برادرزادم ببینی چه دعواهایی میکنیم و چیا میگیم به ...

همین حوری خوبه عزیزم .بعضی زنداداش ها انگار از دماغ فیل افتادن