سلام خانما .من دیشب خونه مادرشوهرم بودم .خونه خواهرشوهرمم طبقه بالاست .همش میاد پایین خونه مامانش با بچهاش چه ما باشیم چه نباشیم .خلاصه اینکه پسرم من ٦سالشه دختر اون ٣ماه از پسر من کوچیک تره .باهم لج کردن پسرم گفت دلم میخواد یه جوری بزنمت .خواهر شوهرم یدفعه از آشپزخونه اومد دست دخترشو گرفت برد خونش گفت مگه مادرش مرده بزنیش .منم فقط نارحت شدمو سکوت کردم .از لحن گفتنشم شوعرم نارحت شد .یعد ١ساعت اومد بهم گفت نارحت شدی؟ از دهنم پرید .....من جلوی جاریم نارحت شدم احساس بدی بهم دست داد .به نظرتون براش قیافه بگیرم ؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مگه من مرده باشم که بزنیش توهینی توش نبود هااا!!!!
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
عمشه .چیزی هم نگفته که طفلک.بچشو برداشته برده.من و برادرزادم ببینی چه دعواهایی میکنیم و چیا میگیم به هم😂😂😅😂همین الان بیرونش کردم الان دو دقیقه دیگه میاد میگه عمه جون دوستت دارم😂
[QUOTE=146186571]خواهر شوهرت باید ناراحت بشه نه شما .بچت چه زبون درازه [/QUOبه بزرگترش که بی احترامی نکرده.دوتا بچه همسنن .بعد خودشم یه دختره ٩ساله داره فوقوالعاده زبون درازه نسبت بهم ولی همیشه سکوت کردم
چیز بدی نگفته...این هم که میاد خونه مادرش به شما ارتباطی نداره خونه شما که نیومده..بهتر بود قبل ازینکه ناراحت بشن بعد از حرف پسرتون شما یه تذکر به پسرتون میدادین که حرفت زشته