2777
2789
عنوان

🌼🌼دکلره کردن👸🏼🌼🌼

3815 بازدید | 34 پست

خانما میدونین برای حجم موی تا سر شونه، چند پیمانه یا چند گرم پودر دکلره لازمه؟!🐥🌼

بین مارک بس(bess) و ولا(wella) به نظرتون کدوم بهتره؟

مرسی ازتون🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

نکن. موهات داغون میشه بخدا. موهام انقدر پر و قشنگ بود. بعد دکلره هم کلی ریخت. هم وزوزی شد.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
ی پیمونه ی پیمونه درست کن دکلره زیاد نباید درست شه درست کن ببین چند پیمونه کارتو راه میندازه ک موا ...

آخه میخوام اینترنتی سفارش بدم

حجمش 150 گرمه، میترسم کم بیاد یه وقت

نکن. موهات داغون میشه بخدا. موهام انقدر پر و قشنگ بود. بعد دکلره هم کلی ریخت. هم وزوزی شد.

بد شد کوتاه میکنم دیگه، من کلا همش در حال کوتاه کردن موهامم😂🤦🏼‍♀️

اگه میخوای موهات نسوزه بایدتوسه مرحله انجام بدی دوپیمانه دکلره بااکسیدان ۹درصدوبیست دقیقه میزاری میشوری بعدکه موهات وخشک کردی مجددتاسه مرحله بشه وبرسه به رنگ پایه برای بارچهارم رنگ مدنظرت  ومیزاری این طوری به هیچ وجه موت نمیسوزه قبلش کف سرت وباروغن بادوم یازیتون چرب کن

عه یعنی رنگ‌دودی رو خیلی روشن‌نمیکنه؟

فکر نکنم، دودی باید همون پایه 9 برسه تا جایی که من میدونم. ولی دکوکرم تا 9 نمیرسونه

بعد به جنس مو ام بستگی داره دیگه. الان من با دکلره ام نمیدونم به 9 برسه یا نه

2801