2777
2789
عنوان

🌼🌼دکلره کردن👸🏼🌼🌼

3822 بازدید | 34 پست

خانما میدونین برای حجم موی تا سر شونه، چند پیمانه یا چند گرم پودر دکلره لازمه؟!🐥🌼

بین مارک بس(bess) و ولا(wella) به نظرتون کدوم بهتره؟

مرسی ازتون🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکن. موهات داغون میشه بخدا. موهام انقدر پر و قشنگ بود. بعد دکلره هم کلی ریخت. هم وزوزی شد.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
ی پیمونه ی پیمونه درست کن دکلره زیاد نباید درست شه درست کن ببین چند پیمونه کارتو راه میندازه ک موا ...

آخه میخوام اینترنتی سفارش بدم

حجمش 150 گرمه، میترسم کم بیاد یه وقت

نکن. موهات داغون میشه بخدا. موهام انقدر پر و قشنگ بود. بعد دکلره هم کلی ریخت. هم وزوزی شد.

بد شد کوتاه میکنم دیگه، من کلا همش در حال کوتاه کردن موهامم😂🤦🏼‍♀️

اگه میخوای موهات نسوزه بایدتوسه مرحله انجام بدی دوپیمانه دکلره بااکسیدان ۹درصدوبیست دقیقه میزاری میشوری بعدکه موهات وخشک کردی مجددتاسه مرحله بشه وبرسه به رنگ پایه برای بارچهارم رنگ مدنظرت  ومیزاری این طوری به هیچ وجه موت نمیسوزه قبلش کف سرت وباروغن بادوم یازیتون چرب کن

عه یعنی رنگ‌دودی رو خیلی روشن‌نمیکنه؟

فکر نکنم، دودی باید همون پایه 9 برسه تا جایی که من میدونم. ولی دکوکرم تا 9 نمیرسونه

بعد به جنس مو ام بستگی داره دیگه. الان من با دکلره ام نمیدونم به 9 برسه یا نه

2810