2777
2789
عنوان

امروزکلی لباس نی نی خریدم 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 86 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

انشالله تاپیک باردارشدنتو ببینیم

ممنون انشاالله همه منتظرهاجواب بگیرن منم توجمع اونا

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید
انشالله تو همین ماه عزیز دامنت سبز بشع

ممنون 🥰

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید

انشالله سالی دیگه عید با نی نی بری عید دیدنی 

برا منم دعا کنید بچمو به موقع و ب سلامتی ب دنیا بیارم خیلی استرس دارم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

الهی بگردمتاپیک قدیمی بود که

بله مال سال۹۹بودومن همچنان درانتظار🥲

بیشتر ببینید

ان شالله سال دیگه روز اول نوروز ۳ نفره و نی نی به بغل برین عید دیدنی😍🥰😘

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
الهیان شاالله سال دیگه استفادشون میکنی

عزیزم تاپیک براسال۹۹هست دوستان پرسیدن باردارشدم یانه جوابشون رودادم به روزرسانی شدتاپیو

بیشتر ببینید
ان شالله سال دیگه روز اول نوروز ۳ نفره و نی نی به بغل برین عید دیدنی😍🥰😘

ممنون دوست عزیز😍

بیشتر ببینید