2777
2789
عنوان

بیاین از تحربیاتون بگین 👈انسانی یا تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه فایده الان کار درست حسابی واسه هیچ رشته ای پیدا نمیشه تا پارتی نداشته باشی هیچ جایی تو این مملکت ...

من قبول دارم‌اوضاع مملکت خرابه اما تلاشتو باید بکنی.اصن حرف اصلی من الان اینه که همه قرار نیست برن دانشگاه.همه دنبال رشته های آنچنانین میرن دانشگاه هیچ مهارتی یاد نمیدم بهشون بعد فارغ التحصیل میشن و هیچ کاری بلد نیستن فقط یه سری کتاب حفظ کردن...

🙂تجربی ریاضی داره،شیمی داره،فیزیک داره درس مفهومی مثل زیست داره اما انسانی درسته عربی و ..‌سخته ام ...

ار حفظ کردن متنفرم.حالا کنکور راحته یا مثل تجربی اصلا درحد کتاب نیست

اگه انسانی دوست داری و درستم خوبه از اینده شغلیش مطمئن باش 

انتخابای زیادی داری

تجربی اینطور که میگی با روحیت سازگار نیست و عملا وقتی واردش میشی از هر طرف نا امیدت میکنه

من خودم تجربی بودم ولی همیشه افسوس حال خوب ادبیاتیا رو میخوردم هم درس میخوندن هم شیطنتا و تفریحاشونو داشتن

ولی بچه های تجربی همش درس درس درس و استرس کنکور و اون حجم از شرکت کننده هاش..سنگینی درسایی مثل فیزیک 

و...باعث شده بود افسرده و نا امید بشن

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…

ادم باید علاقه داشته باشه درست

اما علاقه رو نذار اولویت اول.ببین بازار کارش چطورع.

من تجربی بودم.هوشمم خوب بود خم نمونه قبول شدم هم تیزهوشان اما کنکور تجربی که افتضاحه ادمو به مرز جنون میرسونن.اشنایی با رشته انسانی ندارم اما بازم هنرستان و فنی و اینا بهتره.من با معدلم اومدم رشته مهندسی پزشکی ازاد.خواهرم میخواست بیاد تجربی نذاشتمش.علاقه نداشت به میل پدرم میخواست بیاد.درسشم خوب بود رفت کار و دانش طراحی دوخت.پاییز و زمستون فق رفت مدرسه ولی الان هم شومیز میدوزه هم مانتو هم سارافن هم شلوار و ماسک و ...

من دارم واسه لیسانس میخونم مثلا.دانشجوی این مملکتم.اما نمیتونم فعلا درامدی داشته باشم.ولی یه نفر که نقاشی یا مث خواهرم خیاطی رفته راحته.درسته علاقه مهمه.اما تو برو نجوم مثلا.وقتی عمرتو بذاری پولتو بذاری رفت و امد و همه رو به جون بخری و اخرش هیچ،علاقه به چه مارت میاد؟قراره تا اخر عمرت نون و عشق و علاقه بخوری؟

انسانی ریاضی داره ؟اخه من زیاد از ریاضی خوشم نمیاد😖 

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
نه شغل های تجربی را دوست ندارم ولی بهم میگن چون درست خوبه برو تجربی 

نه عزیزم ربطی نداره من کسیو میشناسم با رتبه دو رقمی تو انسانی قاضی شد

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
اره وکیلی را دوست دارم ولی مامانم میگه حیفه درست خوبه میتونی تجربی هم بری😶

مهم علاقته

هرچی دوست داشتی برو خدا کمکت میکنه 

مامان بابات هم وقتی ببینن تو شادی تو این رشته اونا هم شاد میشن 

خیلیا رفتن تجربی ولی خیلی پشیمون بودن خیلی ها هم رفن انسانی پشیمون بودن فقط علاقت مهمه

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
ار حفظ کردن متنفرم.حالا کنکور راحته یا مثل تجربی اصلا درحد کتاب نیست

منم تجربی بودم کنکورشو نمیدونم 

ولی میگم حفظیه مثلا اگ چیزایی از دوران مدرسه یادت باشه درس مثل تاریخ و میتونی جواب بدی

معدل نود درصد دانش اموزای نهم بیسته زیستشونم عالیه اصن ربطی ب درس خوب نداره درس دبیرستان با راهنمایی ...

وای پس دیگه از سال بعدی بکوب باید بخونم😫 

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس