2777
2789

سلام 

گربه رو چجوری میبرید دامپزشکی؟ 

من قبلا میبردم خونه یکی از آشناها 

بغلش میکردم اون بنده خدا میومد تو ماشین 

الان نمیدونم چجوری ببرم دامپزشکی! 

تو کیف تو جعبه تو بغل؟ 

خیلی خیلی خیلی شیطون هست دی اس اچه 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

چند خریدی 

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 
2804
بخاطر کرونا؟

نه بخاطر اینکه در نره اروم باشه کمتر بترسه 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
چند خریدی 

نخریدم 

2805
بذارش تو سبد پیک‌نیک

اتفاقا یبار این کارو کردم بردمش خونه اون اشنا مون بیرون که اومد چنان چنگم زد که دستم خون اومد 

ولی محیط دامپزشکی متفاوت هست به خاطر بوی حیوونا 

یبار بچش رو بردم شروع کرد بلرزه بعدش هم خوابش برد! 

نمیدونم واکنش مادرش چیه! 

2801