2777
2789
سلام
الهی جیگرشونو برم خیلی بامزه اس. ولی خیلی هم سخته وقتی یه نفر میگه وای چه زود بزرگ شدن انقدر آدم حرصش میگیره که نگو.من یه دخملی 7ساله و دوتا شیطون پسر ده ماهه دارم.خدا صبرم بده.آمین
خدایا مرا به بزرگی نعمت هایی که داده ای آگاه کن تا کوچکی چیزهایی که ندارم ارامشم را بر هم نزند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بارداری اولم دو قلو بود همسان! اول ماه 4 هر دو از بین رفتن

بارداری دومم هم دوقلو بود این سری نا همسان! آخرای ماه دوم یه قل از بین رفت و یکی موند و شکر خدا به دنیا اومد و الان پسرم نزدیک 8 ماهشه!!

خلاصه که دو بار در حسرت دوقلو موندم و دلم میخواست دو قلوهام هر دو به ثمر میرسیدند ولی خواست خدا این بود و من راضی هستم

شکرت خدای مهربونم
خدای مهربونم دوستت دارم
سلام منم دو قلو ذختردارم تنها بزرک میکنم خیلی سخته بارها گریه کردم ولی شیرینه که به سختیش نمی ارزه برای بچه ها هم محبت تقسیم بر دو میشه البته به خاطر کمبود وقت وتوان
1/8/91
منم دو تا پسر قند عسل دارم که خنده هاشون به هزارتا چیز دیگه نمیدم...درسته سخته ولی سختیش هم عالیه
خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.
دوقلوها خیلی شیرین هستند ولی سختی هایی هم داره که گاهی با شیرینی وجودشون کم میشه گاهی هم خودمون کم میاریم اما شیرینی وجودشون کم نمیشه من یه دختر 7ساله هم دارم اما خداروشکر خودم از سه تاییشون تنهایی مراقبت میکنم از اینکه تونستم با وجود دوقلوها مستقل باشم خیلی خدارو شکر میکنم
در این دنیای پر از ارتباطات ........ فقط از تو ندا را دوست دارم......
2810