2777
2789
من از وقتی فهمیدم دو قلو ان خییییلی خوشحال تر شدم و خیالم راحت تر شد ...آخ من از بعد آخرین پری شروع کردم به ختم قرآن و تو زمان تشکیل نطفه هم مدام با قرآن بودم و ........کلی دعا و .....

پیش خودم میگفتم حیف نیست این همه زحمت کشیدم و یکی بشه!!!!!!!!!!

و وقتی فهمیدم 2 تاهستن کلی ذوق کردم
خدا جون بابت اینکه همیشه پیشم هستی شکر😍😍😍😏
من دوقلو ندارم اما وروجک هام یک سال و نیم فاصله دارن به خدا واسه من سخت تره
دوقلو ها هم سن هستن و از پس هم بر می آن
خدا همه ی فرشته ها رو حفظ کنه
البته بی انصافی نکنم بعضی وقت ها از دست خراب کاری هاشون یه دل سیر می خندم
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگند جون اولا تبریک ثانیا الان چند وقتته؟ اگه هنوز روح نداشته باشن یکیشون رو برات ریداکت میکنن چون کلا خطر بارداری 3 قلو خیلی خیلی زیاده و ریسک بالایی داره. دقیقا همفته چندمی؟ بگو تا راهنماییت کنم
من که همیشه خدا رو شاکرم ، چون عاشق دوقلوها و دوقلوهااااااااااااااااااام هستم ، خدا رو شکر . . . گر چه سختیهایی داره ولی با یک لبخند دوقلها همه خستگیها از تن خارج می شه . . . .
من عضو این سایت نیستم . . . ولی همچنان مغرورم ، مغرورترین عاشق شهر
من هم دو تا دختر شیطون دوقلو دارم و از اولشم خوشحال بودم . خیلی سختی داره .من هم مامانم کمکم کرد . اما بازم برای پدر مادر خیلی سخته اما انقدر شیرین هستند که اگه زمان به عقب برگرده بازم حاضرم تحمل کنم.
بچه های من هم خیلی با هم دعوا می کنند . روی بدن هم کلی جای دندون و چنگ ناخن دارند . اما خوب کاراشونم شیرینه و می دونم در آینده خیلی برای هم همدمای خوبی می شند.
2810