یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب چ چیز مسخره ایه که همه باید بگیرن الان یه سریا گرفتن بعد دوباره خوب شدن الان بازم گرفتن
هر چقدر بمیرن واسه کشور بهتره
یارانه وایناشون قطع میشه
👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
تو اینجا باید همش آرزو کنی کاش به عقب برگردی موقع دلار گرون شد میگفتیم کاش به همون اوایل ۹۶ برگردیم.الان میگم کاش به تیر ۹۸ برگردیم کی فکر میکرد کل دنیا رو به گند بکشن. خدا نسل چینیها رو متقرض کنه آشغالا ویروس رو پخش کردن الان مملکت خودشون راحتن.
👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
من پیش بینی بعد از برگزاری ازمون های کنکور سراسری و ارشد و دکتری و دستاری و ... که همش توی مرداده و مراسم محرم و عزاداریا که بازم یه تعداد بی فرهنگ پیدا میشن شرکت کنن اوضاع به شدت خراب میشه
کی فکرشو میکرد 1روز این چیزارو ببینیم همش ترس ترس ترس اینو بشوراونو بشور نرو جایی ضدعفونی کن آخرشم ب ...
واقعا دیگه امید به زندگی خیلی کم شده .حتی نمیدونیم که اینده بچه هامون رو میبینیم یانه عروس شدنشون رو دومادشدنشون رو .چند ماهه عزیزانمون رو بغل نکردیم کی فکرشو میکرد دست پدرو مادرتو دیگه نمیتونی تو دستت بگیری شاید ناقل باشی .خیلی سخته شرایط .