2777
2789
عنوان

زیر نویس اخبار ببین ای خدا هممون داریم کرونا میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 116 پست
بعضیا واقعا از لحظ شعور تعطیلن بخدا....دیروز رفتم مرکز تصویر برداری هر طبقه مختص یه کاریه سونو و ام ...

یه کارگر بدبخت

نمیتونه روزی 10 تومن بده ماسک

مگه چقدر درمیاره

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
تماسای ما هم زیاد شده زیااااد 😐این وسط مزاحم تلفنیم داریم دیروز یکی زنگ زد داد میزد بیا کرونا رو بگ ...

واااای😅😅😅😜😜😜

همه چی رو به مسخره میگیرن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خدالعنتشون کنه کرونا هیچی نداشت براشون منفعت داشت همه چیو گررون کردن

کاری کردن ماهی یبارم میوه نخوریم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

منم مامانم پرستار بهزیستی هست بخاطر این کرونا لعنتی من ۱هفته کامل ندیده بودمش الانم بخاطر اینکه تو بخش قرنطینه هست تایم کاریش خیلیییی زیاد شده و من خیلی کم میبینمش😓🥺

توروخدا رعایت کنین که روزگار من و امثال من اینجوری نباشه که نباید مامانم و یک هفته نبینم! یا مامان بیچاره ام اینقدر زحمت بکشه ..

🤐
کرونا نگیریم از گرونی میمیریم  اینا دارن با کرونا سر مردم گرم میکنن هیچ اقدامی هم نمیکنن

هیچ اقدامی نمیکنند؟؟؟ اینا ۴۰ ساله دارند تلاش میکنند تا مردم را برسونند به اینجا...

اگه مملکت را همینطور بی صاحب ول کنی بهتر از این میشد... 

2804
خوب این آماری هست که اونا اعلام کردند... یعنی ۲۰ درصد ماجرا که علایم داشتند... ۸۰ درصد دیگه هم بودند ...

آره . جدایی از این کلی آدم معتاد و کارتون خواب و بی سرپرست هست که روزانه کرونا میگیرن و میمیرن که اینا اصلا تو آمار نیست آمارشون فقط مربوط به اونایی که آزمایش قطعی دادن

تو رو خدا ماسک بزنید 😢😢😢😢
خوب این آماری هست که اونا اعلام کردند... یعنی ۲۰ درصد ماجرا که علایم داشتند... ۸۰ درصد دیگه هم بودند ...

من خودمم عید مریض شدم به قول شما شایدم کرونا بوده باشه.ولی هرچی هست خستمون کرده.

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
2805

دوستان لطفا و خواهشا انقد به خودتون استرس وارد نکنین.یه خرده هوش و حواستونو جمع کنید.بقول دوست عزیزی الان گفت حواس مردمو پرت کردن.اگه اوصاع انقد وخیمه چرا خودشون خفیفش هم نگرفتن و خونسرد و آب تو دلشون تکون نخورده

2801