2777
2789

من با بچه دوساله الان یک ماهه باردارم خیلی نگرانم میگن زنای باردار تو معرض کرونا هستن استرس دارم میگم موقع میخام برم بیمارستان هی باید بری دکتر و ازمایش 😭حتی روم نیس ب کسی بگم باردارم تازه بچه اولمو ن از شیر گرفتم ن از پوشک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم تو اقدامم خیلی دلم بچه میخواد ولی تو این شرایط میترسم

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

گرنگهدار من آنست که میدانم 

شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد

بچه دارشید 

جلوگیری نکنید

فقط مواظبت کنید بهداشت رورعایت کنید ماسک ودستکش بزنیدانشالا هیچی نمیشه

درتاریخ ۱۳۹۹٫۹٫۹ انشالابهترین اتقاق زندگیم خواهدافتاد🌹کاش برگردیم به اون دوره که سرفه هامون فقط واسه اینه که بگیم کسی تو توالت هست، نیا تو😀

سخته امابارعایت چیزی نمیشه زیاددکترنرو فقط ت مواردضروری عیب نداره کم کم درست میشه العان ازدوستان بودن ک ت همین اوضاع رفتن وزایمان کردن والعان بچشون یکی دوماهس وخداروشکرهیچی شونم نشده نگران نباش

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین