2777
2789
رنگین کمون جون دنبال راهکارم. ولی اینو مطمئنم که برای کارهای نیک و اخلاقی باید پاداش بدیم. پاداش برای دستشویی مال زمان پوشک گیریه . البته اسائه ادب نمیکنم شما هم مادری مثل من و استادی. خواستم کمکی کرده باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یک دختر 3 .5 ساله دارم الان 1.5 هست که پمپرز نداره
ولی خوب دختر لج بازی هم نیست که بخواد خودش رو نگه داره
میره مهد و یاد گرفته به موقع بره دستشویی
ولییییییییییییییییییییییییییییی
از روز اول خودم میرم و همونجا میمونم و با هم شعر میخونمی برای کتاب و غیره
و بارها هم شده که کار داشتم و امدم دیدم خودش رفته و خودش رو هم خوب تمیز کرده
فکر کنم راز موفقیتم در کنارش بودن بوده

البته همین راهکار رو هم با پسرم داشتم و اون هم موفق بودم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
در کل با کلی مطالعه متوجه شدم بچه ها توی این سن اگر بفهمن مادر به چیزی حساسه دقیقا از اون به عنوان ابزار استفاده میکنن . مثلا اگر بچه ای حرف بدی بزنه اگر شما بگه وای چی گفتی دیگه نگی بدتره باید اصلا انگار نشنیدی مثل یک توپ بازیه اگر بازی یک طرفه باشه دیگه بازی نمیکنن
منم پسرم اگه بگه برو بیرون از دستشویی و ... میرم و بیرون میمونم اما در دستشویی رو باز میذارم....بازم اگه غر زد اونقدر مسخره بازی درمیارم تا خودش میگه مامان بازم بکن و اونقدر میخندیم که یادش میره من رو دو مین قبل دک میکرد و مزاحم میدید
من رنگین کمونم....اما آدم هفت رنگی نیستم!
سلام پسر من 3 سال و دوماهشه از 1و نیم سالگی جیششو میگفت ولی ...را از 2ونیم سالگی هیچ وقت هم این مشکلو نداشته چون من اصلن درباره این مورد چیزی نشنیده بودم و شاید به این دلیل بوده که تا حالا همچین مشکلی نداشتم خودش میره جیش تمیز میشوره و برای ... هم وقتی کارش تموم شد صدام میزنه کاملن معمولیه ولی خودم خیلی عذاب وجدان دارم 2 سال و 3 ماهش بود پدرم فوت کرد و من عصبی شده بودم تا میگفت .. دارم یک کمیشو کرده بود توی شلوارش و من جیغ و داد و ووو فکر میکنم از ترسش بود که درست شد
فاصله ها هیچگاه حریف خاطره ها نیستند.
2810