2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا سامیار خوشتیپ ... بچه به این خوبی داری نازیلا ... ژست که می گیره ... هر چی بدی می پوشه ... حالا اگه یه نقطه به هایا وصل باشه ها چنان درش میاره ... کلا جنگلیه !!
خیلی عکسای خوبی گرفتی آفرین !!
http://www.womenshealthmag.com/
ای جوووونم هزار ماشالله به پهلوان کوچولومون . قربونت برم با اون لباسای خوشگل و رنگ و وارنگت . مامانه باسلیقه و خوش لباس معلومه پسرشم میشه سامی جیگر دیگه.
بهداد اصلا نه کلاه میزاره بزاریم سرش نه عینک . اصلا هم به دوربین نگاه نمیمنه تازه فرارم میکنه هههههه. ببوس جیگر طلا رو و صدقه هم یادت نره نازی جون
ای خدا تازه رفتم صفحه قبلی عکسای ایلیا و آیین رو دیدم.
وای خدا رویا چقدر این فسقلی خوش اخلاق و خوشمزه است هزار ماشاالله . چقدر هم داره شکل خودت میشه. منکه کیف کردم از خنده هاش. بچلونش حسابی . بووووووووووووس

آیین جونم که خیلی آقا شده از اون آقاهای نمکی که حسابی با شیطونیاش دلبری میکنه . مهراوه جون با اینکه بهم نزدیکیم ولی هنوز افتخار ندادی ببینیم همدیگر رو . بابا بیا بزار این دو تا پسر شیطون یه آتیش حسابی با هم بسوزونن دیگه.
پانی جووووووووووووونم چقدر بهداد گلم بزرگ شده هزار هزار ماشاله چه جیگری شده بوووووووووووووووووووووس
پانی عکس سنتی خییییییییییییلی قشنگه عاااااااااااالیه نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده یه دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااا
ای کاش میشد برگردیم تهران (ای کاش )
2810