وای خدا هر چی از ابراز احساستم از دیدن عکسای سامیار پهلوون گلوله نمک که یه پارچه اقایی شده کم گفتم وای اون عکس کت و شلواریشو چه ژستی موهاشو.......دست تو جیب و ....... وای خیلی باحال بود عکسا کلی سردوق اومدیم این عکسا رو دیدیم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای نازیلا جون دستت درد نکنه با این عکس های یکی از یکی خوشگلتر. میگم این سامیار هنرپیشه ای واسه خودشا. کلی ژست گرفته مخصوصا اون عکسش که با عینک و پستونکه
وااااااااااااااااااااااااااااای چقدر عکسای خوشگل،برای اینکه کسی از قلم نیفته اسم نمیبرم....دست همگی درد نکنه،اصلا" حال و هوای آدم با دیدن این فرشته های کوچولو عوض میشه،بوس برای همتون منم به زودی با عکسای سارا میام....
به به برسام با نمک شیطون و مامان خوبش ... دلمون براتون تنگ شده بود !!! سامیار جون ما هم که از همین الان فیگور می گیره بابا ... اون عکس کت وشلوار که شکم داده بیرون رو کمربند!!! مثلا خیلی باحاله ... جونم !! هایا یاد بگیره فوری به دوربین حمله می کنه انگار دوربین ندیده تا حالا ... اه !
ایلیا و پرهام و متین (نوه عموهای همسری که هرکدوم 2ماه از اون یکی کوچیکتره:متین از ایلیا...ایلیا از پرهام)
میز غذا (سوسیس بندری... ژله گلدار و ساده ... سالاد قالبی )که به دلیل مسافت باغ باخونه و گرمی هوا سسای سالاد شل شد و اومد پایین ژله ها هم یه نمه آب شد ولی مزه هاشون خییییییلی خوب بود مهمونا خوششون اومد
اینم کیک که تو خونه خییییییییییییییلی خوشگل تر بود اما برای سفت شدن خامه و ژله روش گذاشتیمش تو فریزر و تزیئنش خراب شد تو را هم شکلاتش آب شد و روی کیک پخش شد اما همه از مزش تعریف میکردن (باور کنین اولش به این خرابی نبود)
به به کیان گلی بعده چقدر وقت دیدیمت خاله...نازتر شدی عکس سه نفریتون خوشگله برسام نمکی هم اومده...چه جاهای خوبی رفتی معلومه خوش گذشنه..فریناز خوشبحالت چقدررررررر لاغری
اقا سامی گل گلابم که طبق معمول پکونده...ماشاللهد نازیلا چقدر قشنگ ژست میگیره و میمونه جلو دوربین..عکس بوس با دوستشم خیلی باحاله کلا همه عکساتون خوشگلن
تولد ایلیا جونم مبارک...دست رویا جون درد نکنه....اب شدن و این برنامه ها همش خاطرس عزیزم