2777
2789
ما هم یه تولد کوچولو جمعه واسه گل پسرمون گرفتیم

اول عکس کیک رو میذارم مدیونید اگه مسخره کنید دیگه ریسک نکردم برای اولین بار با خامه تزئین کنم
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
برسام هم همش تزئیناتش رو میخورد تا آخرش همه ی پاستیل ها رو خورد
اینا هم عکسای گل پسری

اینم شمع فوت کردن

اینم کیک برون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به هایااااااااااااااااا عسلم. دخمل خودم! چه لباسای نازی پوشیده رقاص کوچولو.

نازیلا جون لطف داری عزیزم. مرسی.

عکسهای برسام گلم هم خیلی نازن. مثل همیشه خندون و مهربون. آفرین. کیک هم خیلی خوشمزه به نظر میاد. ایوووووووووووول.
وااااااااااااااااااااااااااای که چقدر این لباس محلی به هایا میاد خداااااااااااااااااا،خیلی ناز شده لیلی جون...

فریناز اولا" که کیکت خیلی قشنگ شده،واقعا" آفرین،دوما" که عکسای برسام چه با نمکه،همچین یه انرژییییییییی باحالی اون خنده های قشنگش که شیطنت هم توشه به آدم میده که خیلی دوسش دارم...

نازیلا خانم ما منتظر عکسای تولد سامیاریماااااااااا...
منم اومدم با چند تا عکس جدید! :

اینجا عسل خانوم می خواست خودش پالتوشو بپوشه. اینم نتیجش!!

ساینا

اینم عروسک مورد علاقه ی ساینا به نام فرشته! که عاشقشه. موقع خواب هم باید بغلش باشه :

ساینا

ساینا

موش کوچولو:

ساینا

ساینا

ناراحته از اینکه ولش کردم و می خوام ازش عکس بگیرم!

ساینا

ساینا

ساینا
آسیه جون چه خوب کردی که عکس ملودی رو گذاشتی،دلم برای هر دوتون خیلی تنگ شده،یاد تابستون و گلدونه بخیر...

عکسای ساینا خانم نبات هم که مثل همیشه عالیههههههههه،دست مامانش درد نکنه...
سمانه جون اتفاقا" اولین عکستو که دیدم با خودم گفتم اااااا سمانه موهاشو رنگ کرده انگار تا رسیدم به اون پستت که خودت گفتی موهاتو بار اوله که رنگ کردی.به نظر من خیلیییییییییییییییی بهت میاد،مبارکه...انگار رنگ چهره ات رو بازتر کرده...
افرین فریناز جون چه کیک خوشگلی درست کردی تولد برسام جونم هم مبارک باشه شیطنت از چشمهای خوشگلش میباره!

نبات خانم چه نازی سمانه جون جفت رنگها بهت میاد مبارک باشه.

به به ملودی خانم با مامان و باباش انشاالله 120 ساله بشی عزیزم. اسیه جون به سمر عکس ملودی رو نشون دادم تا رسید به عکس شما یهو داد زد واااای ملودیه!!!
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
مرسی بچه ها جون ... آخی فریناز چه کیکی درست کردی بامزه اس ... چقده این برسام بزرگ شده شیطون! ساینا نبات هم که خیلی پیشرفت کرده بابا دوچرخه سواری می کنه !! موهات خیلی خوشگل شده سمانه بهت میاد ... تولد ملودی هم مبارک !
http://www.womenshealthmag.com/
وااااااای چقدر این عکس ها خوشگلن .......
واااای لیلی عاشق عکسهات شدم عزیزم هایا نفس چقدر با این لباس ها خواستنی شدی بوووووس....

باباااا نازیلا جون چه عجب اومدی دلمون کوچولو شده بود واست....

فریناز جون کیکت خیلیم بامزه شده خسته نباشی...برسام گلی تولدت مبارک نفس من عاشقه خنده هاتم ...

ملودی عسلم تولدت مبارک خانم طلا انشا ا... همیشه خوش باشید...

واااااای سمانه موهات فوق العاده شده عزیز..خیلییی بهت میاد...ببینم چه رنگی گذاشتیی خوشمان آمد...خودت رنگ کردی....بابا مانکن هم که شدی دیگه خوشکلاسیون کردی واسه عید....
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....