2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین به مامانای خوش سلیقه و باهنر (برعکس من !!) ... عاشق همه عکسا شدم که اگه بخوام در وصفشون بنویسم خیلی طول می کشه توی دلم می گم ! ... درضمن فریناز باران خانم رو کجا قایم کردی بودی تا الان ؟ ماشالله خیلی نازه مثل داداشش :)
http://www.womenshealthmag.com/
به به چه عکسای خوشگل و خوشمزه ایییییییییییییییی،دوباره تولد همه نی نی های خوشگل و ناااااااااااااااز مبارک....

ماتار جون چقدر کیک تولد سمر خوشرنگ و تر و تمیز و همچین صاف دراومده؟خودت درست کردی یا آماده گرفتی؟(اگر آماده اس میشه بگی از کدوم قنادی؟)ممنون

منم عاااااااااااااااااشق چاون عکس چشمک سمر شدم،اگه میشد حتما" میخوردمش........
فریناز منتظر عکسای تولد برسام هستیماااااااا،فکر نکنی با این عکسا سرمون کلاه میره

شبنم جون این ریسه ها رو با فتوشاپ درست کردی یا با مقوا های رنگی با دست؟من امسال نمیتونم برای سارا تولد مفصل بگیرم ولی از قبل تو ذهنم بود و دوست داشتم که سال دیگه براش یه تولد توت فرنگی بگیرم از بس که خودمم عاااااااااااشق توت فرنگیم...میشه هروقت تونستی عکسای بیشتری از تولد شایلین جون بذاری که هم از عکسا لذت ببریم وهم ایده بگیرم
قربون همه نی نی های ناز برم من...

تولد همتون مبارک...

شایلین فندوقی تولدت مبارک عزیزم امید وارم همیشه سالم و سلامت باشی.....

سمر خانم بانمک امیدوارم یه روزی ستاره بشی عزیزم تولد شما هم مبارک....

همهی مامانای تولد گرفته و نگرفته خسته نباشید....
سمانه جون از خودت عکس میزاری ما مامانای چاق غصه بخوریم...آفرین دیگه فکر کنم شدی مثل قبل از زایمان....
قربون چشمک زدنت برم من خوشگلم..سمانه جون حتما اسپند دود کن براش...

وای لیلی منم از این لباس ترکیا میخوام خیلی خوشگلن...

بارااان؟؟؟پنهانکاری داشتیم...برسام گلی از قدیم گفتن پا تو شلوار بزرگترها نکن خاله جون...نازی قندعسل با اون خندیدنت...
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....
سلام دوستان شوی نوروزی مزون نازدونه از سه شنبه 15 اسفند

برای دیدن نمونه لباسها به وبلاگ زیر مراجعه کنید

http://www.nazdoneh2.blogfa.com

شو به مدت 15 روز میباشد برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید . 22936127- 09390386090

لباسهای تک سایز تخفیف ویژه دارند

ادرس : خروجی امام علی شمال خروجی لویزان میدان طجرلو * مزون از چندین اتوبان دسترسی داره و مسیرش خیلی سرراسته *

آپلود عکس

مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا
مرسی مامان رومینا جون ، سمیرا جون...فریناز جونم. و ...... قربون برسام جیگر بشم.... من عاشقشم.....

سمیرا جون با مقوا خودم درست کردم... خواستی بگیری بگو فایلای فتوشاپیش رو هم برات ایمیل کنم... کارت دعوت و تشکرو برگه یادگاریش رو با فتو شاپ درست کردم... عکس دختر توت فرنگی رو گذاشتم... بقیه چیزا رو هم با مقوا درست کردم... یه جعبه گیفت توت فرنگی هم درست کردم خیلی بامزه شد. همه خوششون اومده بود... عکسشو میذارم.. الگوشو از اینترنت پیدا کردم...
شبنم جون این جعبه گیفت خیلییییییییییییییییییی نازه،انشاالله اگه قسمت شد سال دیگه برای سارا تولدشو با تم توت فرنگی بگیرم حتما" ازش درست میکنم،بابت فایلها هم ممنون،حتما" مزاحمت میشم.فقط یه سوال:درست کردن این ریسه ها با دست خیلی زمان بره؟