2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
لیلا بابای پوریا هم مثل بابای باران از رو خودشون کپی کردن من و تو فقط نقش وانت داشتیم. ببوس عزیزمو...
بمیرم برای پوریا عزیزم. زود خوب شو جیگرممممممممممم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نازییییییییییییییییییییییییییییییییی
کلی سر ذوق اومدم این عکسای خوشکل رو دیدم
مثل همیشه پوریای خوش تیپ.....
سارا جان عزیزم...وای خدا .چقدر عکس اولش خوشکلههههههههههههههههههههه ....انگار این پرنسس خانم در حال نیایشه

وایییییییییییییییییییییییییییی خندشو برم..... لپاشو برم..... این هایا چقدر خوردنی و کشیدنیه این لپا.....
چقدرم این تریپ محجه اش بهش میاد.....

اقا کیان خوش تیپ با اون خنده ها و دنئونا قشنگش.....8 تا دندون داره دیگه؟موهاشو برم....شکمو ی خاله !!!!
رویا جان اون لباس کیان جان(عکس اول) رو از کجا گرفتی؟منم میخوامممممممممممممممممم
میپم این اقا کیان شبیه یکی از این هنر پیشه هاستا ولی نمیدونم کدوم
یعنی یادم نمیاد ..خودت کشف نکردی؟؟
قربون همه تون برم من !!!

محمدآئین جون ، هایا گلی ، سارا ریاضی دان ، کیان مو قشنگ و بقیه نی نی ها

کرمان ، شهداد ، کلوت های شهداد . جشنواره بزرگ کلوتهای شهداد 27/08/1390 جمعه . جاتوووووووووووون بسی خالی

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
سلامممممممممممممممم

به به چه عکسایی ماشالله به همه بووووووووووووووووووس برای نینیهای نازمون

منم یه چند تا عکس میزارم نتونستم انتخاب کنم همینجوری چند تا میزارم سر فرصت بیشتر میام و عکس میزارم
2810