2777
2789
خطای در کار نیست پنج ساله بخاطر درمانش روز شب ندارم و تابلو هم کامل نشونم داد با همه حروف اتفاقا همه ...

سلام عزیزم توروخدا اگه تنبلی رو درمان کردید به من هم بگید درمانشو ، پدرم خیلی اذیته اگه ممکنه بگید با چه روشی و پیش کدوم دکتر رفتید 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

رفتم پیش یه اپتو متریست یه دستگاه داشت به اسم camگفت یه مدت هر روز بیا تمرین من همون روز اول که رفتم ...

عزیزم میشه جواب بدی خیلی منتظر جوابتون موندم الان چن وقته براتون پیام میزارم خواهش میکنم بگید کجا رفتید دکتر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه پیاممو دیدم جواب بدی دارم دق میکنم بخدا.  پسر من ده سالشه روزی دو تا 4 ساعت یعنی 8 ...

سلام عزیزم پسر  شما از بستن چشمهاش نتیجه گرفت؟

میدونی تا چند سالگی میشه درمان کرد؟ شماره عینکش چنده؟ 

یه روز در میان دوازده جلسه هر بار نیم ساعت هزینه ویزیت فقط میدادم

ببخشید شما یه جای دیگه گفتین رفتین کلینیک نور تهران برای اینکه به شما ورزش چشم بده برای انحراف ، میشه اسم دکترتون رو بگین و فقط یه جلسه رفتین برای انحراف پیش دکتر . خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین .

یا عینکت رو درست کردند و دید شما از اول نه دهم بوده ،ویا به اشتباه اپتومتریست یا چشم پزشکی که از شما ...

سلام شما اپتومپریست هستین خواهش میکنم دوست عزیز جواب منو بدید 🙏

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
عزیزم میشه پیاممو دیدم جواب بدی دارم دق میکنم بخدا.  پسر من ده سالشه روزی دو تا 4 ساعت یعنی 8 ...

سلام گلم من خودم ۲۰سالمه تنبلی چشم دارم درک میکنم ولی ببرش پیش یه دکتر خوب که دستگاهcamرو داشته باشه تو چند جلسه درمان میشه من خودم فعلا تحت درمانم ولی دیدم بهتر شده نگران نباش

سلام گلم من خودم ۲۰سالمه تنبلی چشم دارم درک میکنم ولی ببرش پیش یه دکتر خوب که دستگاهcamرو داشته باشه ...

مرسی عزیزم لطف کردی. باید بگردم ببینم کجا میتونم ببرمش. شما تهرانی؟ 

سلام گلم من خودم ۲۰سالمه تنبلی چشم دارم درک میکنم ولی ببرش پیش یه دکتر خوب که دستگاهcamرو داشته باشه ...

سلام میشه جواب منم بدین 

مگه تنبلی تو این سن درمان داره 

چ درمانی دارین انجام میدین،؟ منم ۳۵ سالمه و تنبلی چشم دارم و خیلی ناراحتم بابتش

2810