2777
2789
عنوان

درآمدزایی

26693 بازدید | 87 پست

سلاااام خانوما 

لطفا بگین برای اینکه درآمدی داشته باشین چ کاری انجام میدین ؟ مخصوصا دانشجوها کاری انجام میدن که پول در بیارن ؟ اصلا پول کم میارین برای مخارجی که دارین ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ک یک دانشجوی مشغول ب کار در رشته ی خودمم😂  کار دانشجویی با ساعتی شش هفت تومن

رشتت چیه ؟ چیکار میکنی ؟ 

کم نیست ساعتی ۶_۷؟ 

البته همین که کار میکنی و مستقل شدی عالیه جای تبریک داره

عزیزم من بهت پیشنهاد میکنم دنبال موارد هیجانی نرو. مثل بورس که الان همه جو گیر شدن

بنظرم آموزشایی ببین تو حوزه همین اینترنت. دیجیتال مارکتینگ و هزار مورد دیگه و توش متخصص بشو. بعد ازش پول در بیار

اگر پیشنهاد هم دارین برای کسب درآمد بگین لطفا

منم یه مدته خیلی افتادم به فکر درآمد و سرگرم شدن.متاهل هستم.آره پول هم کم میاریم...شوهرم تازه راضی شده که من یه کسب و کار راه بندازم

1_خیاطی

۲_کار با نمد

۳-اصلاح صورت و ابرو در منزل

۴_خشک کردن سبزی مثل:نعناع و شوید و ...

۵_بعضی جاها هم دیدم نوشته بود سرخ کردن پیاز و بادمجون و اینا

رشتت چیه ؟ چیکار میکنی ؟  کم نیست ساعتی ۶_۷؟  البته همین که کار میکنی و مستقل شدی عالیه ...

تکنسین اتاق عملم بیشتر میرم سرکار ک یاد بگیرم حقوقش خیلی واسم مهم نیست ایشالا درسم ک تموم شه ماهی چهار پنج میگیرم

من شغلی رو دوست دارم که اگر زیاد درآمد نداشت یا مشتری نبود باعث نابود شدن سرمایه ات نشه!!

کارهایی که از دست خودمون بر بیاد نه اینکه یه عالمه وسایل بخریم بعدم مشتری نباشه.همونا هم بشه ضرر

عزیزم من بهت پیشنهاد میکنم دنبال موارد هیجانی نرو. مثل بورس که الان همه جو گیر شدن بنظرم آموزشایی ب ...

چیکار میشه کرد ؟ اتفاقا برای خودمم سوال شده بود 

به نظرت با فروش کارهای هنری و نقاشی میشه پول درآورد ؟

منم یه مدته خیلی افتادم به فکر درآمد و سرگرم شدن.متاهل هستم.آره پول هم کم میاریم...شوهرم تازه راضی ش ...

چ خوب اره اینا هم خوبه ولی من چون دانشجو هستم باید کاری باشه به نسبت زمان زیاد نبره 

منم دقیقا الان خیلی احساس بی پولی میکنم اصلا بهم ریختم دیگه