2777
2789
عنوان

خانواده محترم شوهر

199 بازدید | 21 پست

میخوام رفت و آمدم رو کم کنم،خیلی دخالت دارن و از من متنفرن هر کاری میکنن که برن رو مخ من مثلا روزی چند بار الکی  زنگ میزنن ب پسرشون تا حرص من در بیاد،خونه م بنایی داره من رفتم خونه مادرم اون برمیداره غذا می فرسته برای شوهرم،همش شوهرم رو پر میکنن،دو ساله از عروسی میگذره و هر هفته باید برم خونه شون همه خواهراشم میان،شوهرم خیلی دوسشون داره اگه یه بار نرم تا چند روز قهر میکنه و شب خونه نمیاد تا من حرص بخورم،غیر ممکنه برم خونشون و تیکه نندازن و بعدش که میایم خونه دعوامون نشه، اینارو گفتم که بگم خسته م از شرایطم و میخوام رفت و آمدم رو کم کنم ولی مطمنم که شوهرم خودش میره و اگه ببینه من نمیام اذیتاش شروع میشه‌،ولی از این ورم جنگ اعصاب من شروع میشه و واقعا خسته شدم دیگ،به نظرتون چیکار کنم😥😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بس که فشار میاد روم حتی اگه جواب هم بدم بهشون بعدش بیام خونه داستان دارم با شوهر

چرا با شوهرت داستان داری؟؟؟؟

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
بس که فشار میاد روم حتی اگه جواب هم بدم بهشون بعدش بیام خونه داستان دارم با شوهر

یه کانال داشتم اسمش یادم رفت همه میومدن تجربه هدشونو میگفتن اکثرا میگن با مهربونیمونو زیاد کردیم از خانواده همسرمون تعریف کردیم شوهرمون فهمید اونا دارن پر میکننش و فلان اخلاق شوهره هم عوض میشده تازه جلو خانواده هم طرفداری میکرده

از طرز نوشتنت احساس کردم که شما یه کم گیر الکی میدی. هفته‌ای یه بار زیاده بری خونه‌ی پدر و مادر همسر؟ یا چند روز یه بار نباید زنگ بزنن؟ اصلاً چرا باید از زنگ زدنشون حرصت دربیاد؟ چرا نباید خواهراشو دوست داشته باشه؟ چرا غذا نفرستن برای همسرت؟ 🤔🤔🤔

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
که چرا جواب دادی 

بهش بگو ن وایمیستم در مقابل خانوادت سر خم میکنم والا چقدر این مردا پررو هستن

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
از طرز نوشتنت احساس کردم که شما یه کم گیر الکی میدی. هفته‌ای یه بار زیاده بری خونه‌ی پدر و مادر همسر ...

وقتی زن داره چرا باید بفرستن،یعنی میخوان بگن زنت بی کفایته،من مشکلی ندارم با رفتن ب خونشون،ولی وقتی میرم و اعصابم میریزه بهم تا یه هفته چرا باید برم

وقتی زن داره چرا باید بفرستن،یعنی میخوان بگن زنت بی کفایته،من مشکلی ندارم با رفتن ب خونشون،ولی وقتی ...

خوب شما میگی به خاطر بنایی رفتی خونه مادرت

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...