2777
2789
عنوان

مامان گلای دوقلوها کممممممممممممممممممممممک دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 8299 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیواجان میشه بگی چطوری خواب دوقلوهات رو تنظیم کردی؟ تازه خوش به حالت که میگی این طوری میخوابن اگه به این میگی خواب خرگوشی پس به خواب بچه های من چی میگی؟اگه بعد از ظر 2تا5 بخوابن شبها هم 11یا 12 حتی اگه یکی دوبار هم برای شیر بیدار شن که خیلی عالی میشه ! راستی دوقلوهای شما چند ماهشونه؟
قطعه گم شده ای از پر پرواز کم است.......یازده بار شمردیم و یکی باز کم است
سلام مجدد مامانای عزیزدوقلوها
چرا دیگه نظرنمیدید؟یعنی دیگه کسی راه جدیدی برای تنظیم خواب دوقلوها نداره؟ ای کاش بیشتر کمکم میکردید
قطعه گم شده ای از پر پرواز کم است.......یازده بار شمردیم و یکی باز کم است
سلام عزیزم همه ما مثل خودت بودیم باید تحمل کنی شیر خشک بهشون بده یه مدت که شیشه بگیرن سینه یادشون میره بچه ها بعداز3ماهگی خوابشون تنظیم میشه 1نوبت شب میخوابن1نوبت صبح الان بچه های من1سالو9ماهشونه ارتین شب تا صبح میخوابه ولی اریسا بیچارم کرد چند بار بیدار میشه امیدوارم موفق باشی
خدایا شکرت به خاطر تمام ناشکریهایم مرا ببخش
سلام عزیزم همه ما مثل خودت بودیم باید تحمل کنی شیر خشک بهشون بده یه مدت که شیشه بگیرن سینه یادشون میره بچه ها بعداز3ماهگی خوابشون تنظیم میشه 1نوبتبعداز ظهرمیخوابن1نوبت صبح الان بچه های من1سالو9ماهشونه ارتین شب تا صبح میخوابه ولی اریسا بیچارم کرد چند بار بیدار میشه امیدوارم موفق باشی
سلام عزیزم همه ما مثل خودت بودیم باید تحمل کنی شیر خشک بهشون بده یه مدت که شیشه بگیرن سینه یادشون میره بچه ها بعداز3ماهگی خوابشون تنظیم میشه 1نوبتبعداز ظهرمیخوابن1نوبت صبح الان بچه های من1سالو9ماهشونه ارتین شب تا صبح میخوابه ولی اریسا بیچارم کرد چند بار بیدار میشه امیدوارم موفق باشی