2777
2789
عنوان

مامان گلای دوقلوها کممممممممممممممممممممممک دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 8299 بازدید | 56 پست
عزیزم اول بقول لیلا جان باید خوابشون رو تنظیم کنی عصر نذار بخوان و باهاشون بازی کن تا شب بخوابن در ضمن اگه این دو ماه رو بتونی با شیر خودت تغذیه کنی بعدش به غذا می افتن برات راحت تر میشه چون می تونی آخر شب بهشون فرنی یا سرلاک بدی و سیر بشن خوب می خوابن
خوشبحالت که نی نی هات شیر خودت رو می خورن بچههای من سه ماه مستقیم شیر منو می خوردن و تا 8 ماهگی براشون میدوشیدم با شیشه میدادم بخورن و کمکی هم می خوردن ولی بعد هشت ماهگی اصلا شیر منو نمی خوردن و من آرزوم بود که بهشون شیر بدم ولی نشد
اگه شیرت کافیه آخر شب براشون بدوش با فنجون یا شیشه بده بخورن سیر شن بهتر می خوابن و اگه خواستی بهشون شیر خشک بدی همون آخر شب بده موقع خوابشون تا شکمشون سیر بشه می خوابن طبق تجربه میگم
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
ممنونم ازهمتون

حناجون من الان آخر شبها حدود 10 یا 11 بهشون یه وعده شیرخشک میدم ولی یه چرت 15 یا30 دقیقه میزنن دوباره

بیدار میشن بااینکه فوری دوباره بهشون شیر میدم ولی دیگه نمیخوابن وهمچین سرحالن ومیخندن که انگار نه گار که.....

واین برنامه گاهی تا 4 صبح ادامه داره خیلی هم سعی کردم خوابشون با هم منظم بشه ولی انگار هرکدوم روی روش

خودشون اصرار دارن �
قطعه گم شده ای از پر پرواز کم است.......یازده بار شمردیم و یکی باز کم است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطف دوقلویی همینه. منهم شبها با مامانم و دوقلو ها می خوابیم و 4 تا 5 بار بیدار میشیم منهم صبحا گیج و منگم تازه سر کار هم میرم چند روز یکبار هم به خاطر شب نخوابی سردرد و تهوع میگیرم از درد شدید ولی با یک نگاه به روی ماهشون همه چیز یادم میره. ضمنا منهم فقط 1 ماه شیر داشتم و خیلی ناراحتم نتونستم شیرشون بدم. قوی باش همه چیز میگذره
ممنون از همه به خاطر محبت ودلداریتون

نی نی ها جون همین که شما سرکار میری ویه مدت از بچه ها دوری خودش کمک خیلی بزرگیه چون آدم دلش واسه

بچه ها تنگ میشه واونوقته که با نگاه بهشون خستگیت درمیره وهی دوست داری بغلشون کنی حتی اگه خیلی نا آروم

باشن ولی من که صبح تا شب و شب تا صبح باید باهاشون سروکله بزنم دیگه همیشه حالم گرفته است و روحیه شما

رو ندارم تازه خوش به حالت مامانت کمکت میکنه من که مامانم مریض احواله وخواهر هم که ندارم ....برام دعا کنید

نی نی هام آروم بش وخوابشون تنظیم بشه بازم ممنون از همه
اگه میخوای از شیر بگیری که همینطوری میتونی بگیری هنوز وابسته نیستن. اما شیر خودت حیفه سعی کن آخر شب بهشون شیرخشک بدی که راحت بخوابن. اگه شبا بیدار شدن اصلا و اصلا لامپ روشن نکن. اگه جایی رو نمیبینی موبایلی چیزی روشن کن. کم کم عادت میکنن. اگه دیدی دیگه هر کاری میکنی نمیخوابن بیخیالشون شو یه کمی استراحت کن اونا هم خودشون با خودشون بازی میکنن میخوابن
خانم گلا اگه بازم نظری دارید خوشحال میشم بگید چون واقعا به تجربیات شما نیاز دارم بازم ممنون از همه
2810