2777
2789
عنوان

اونایی که تو سن کم ازدواج کردن بیاین سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 4592 بازدید | 329 پست
میشه شما کاسه داغتر از اش نباشید. من خودم زود ازدواج کردم اکثرا هم ویدم زود ازدواج کردن پشیمون شدن م ...

چرا شما فک میکنی زندگیه همه مثه همه شاید ایشون باچشمه باز دارن ازدواج میکنن 

کاربرجدیدنیستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۹ سالگی الان نزدیک به شه ساله ازدواجم کاملا عاشقانه بود و پدرم  بیشتر دوست دات درس بخونم و کاره ای بشم ولی خوب من رشته ی همسر داری رو انتخاب کردم و‌دانشگاهو ول کردم پشیمون نیسم و الان باردارم  و دوسش دارم و‌از انتخاب و تصمیمم کاملا راضی ام 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
۱۹ سالگی الان نزدیک به شه ساله ازدواجم کاملا عاشقانه بود و پدرم  بیشتر دوست دات درس بخونم و کار ...

فاصله ی سنیمون ۶ ساله 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
2804
ن منظور خانوم اینه ک درگیر مسائل زندگی میشه ن اینکه نتونه جایی برع

به هر حال در کنار خوبیهاش ،محدودیت ومسولیتم پیش میاره .

ولی این رو میدونم بعضی  دخترا دوس پسر دارن تو این سن  وبا او خو ش هستن .

خوب اینکه هزار دفعه از دوس پسر بهتره.

به هر حال در کنار خوبیهاش ،محدودیت ومسولیتم پیش میاره . ولی این رو میدونم بعضی  دخترا دوس پسر ...

مدونم کلن منظورش اینه ک فعلن متونی خوش باشی و درگیر مسائل سخت زندکی نشی

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
فقط خدا خبره تو سر پسرا چیه

کارای همشون مثل همه امتحانتم میکنن اخلاقاشو بشناسی میتونی احتمال بدی هدفش چیه مثلا اگه دائما راجع رابطه جنسی و حواشی اون صحبت میکنه بدون صد در صد هدفش ازدواج نیست و دیدی بعضیا سر رابطه و اینا کات میکنن؟؟ اینا دقیقا هدفشون اینه سواستفاده کنن برن

نی نی قشنگم خیلی دوست دارم فندقم ❤️
2809