یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
۱۹ سالگی الان نزدیک به شه ساله ازدواجم کاملا عاشقانه بود و پدرم بیشتر دوست دات درس بخونم و کاره ای بشم ولی خوب من رشته ی همسر داری رو انتخاب کردم ودانشگاهو ول کردم پشیمون نیسم و الان باردارم و دوسش دارم واز انتخاب و تصمیمم کاملا راضی ام
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
۱۹ سالگی الان نزدیک به شه ساله ازدواجم کاملا عاشقانه بود و پدرم بیشتر دوست دات درس بخونم و کار ...
فاصله ی سنیمون ۶ ساله
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
کارای همشون مثل همه امتحانتم میکنن اخلاقاشو بشناسی میتونی احتمال بدی هدفش چیه مثلا اگه دائما راجع رابطه جنسی و حواشی اون صحبت میکنه بدون صد در صد هدفش ازدواج نیست و دیدی بعضیا سر رابطه و اینا کات میکنن؟؟ اینا دقیقا هدفشون اینه سواستفاده کنن برن