2777
2789
سلام عزیزم ببخشید یک سوال دارم من اصلا از بورس وسهام چیزی بلد نیستم من سهام عدالت دارم امروز میخوام ...

عزیزم من متوجه نشدم با سهام عدالتت میخواهی خرید و فروش کنی یعنی؟سهام عدالت که هنوز تو پرتفوی نیومده

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰
نه عزیزم تالار بورس چرا، همین اینترنتی گوشیتو میگیری دستت و خرید و فروش میکنی، مرحله اولش ثبت نام ت ...

ممنون عزیزم بابت پاسخ ت 😘 میشه لطف کنی و درخواست دوستیم بپذیری اگه مزاحم نباشم ازت راهنمایی بگیرم 🙏🙏😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نگاه نکردم پتروشیمی زنجانو،ولی کلا گروههای پترو شیمی الان خوبن من خودم شپنا دارم حدود ۱۸۰درصد ب ...

تورو خدا جواب منم بده ممنون 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
2803
عزیزم من متوجه نشدم با سهام عدالتت میخواهی خرید و فروش کنی یعنی؟سهام عدالت که هنوز تو پرتفوی نیومده

نه نمیخوام بفروشم برای خرید سهام باید از کجا شروع کنم وچه مقدار پول

عزیزم ببین الان بخوام سهام بگیرم باید از کجا شروع کنم چون اطلاعاتی ندارم 

نه عزیزم تالار بورس چرا، همین اینترنتی گوشیتو میگیری دستت و خرید و فروش میکنی، مرحله اولش ثبت نام ت ...

من الان چهار تومن دارم که واسه زایمانم پس انداز کردم با دوتومن بخام شروع کنم خوبه میترسم یه وقت همش هدر بره 

ببخشید شما از بورس اطلاع دارید . من سهام عدالت ۴۹۰تومنی دارم الان بخام بفروشم چقدره ارزشش میگن کلا م ...

والا حرف و حدیث راجع به سهام عدالت من که خودم ندارم سهام عدالت اون موقع پدرم نمیدونم چرا ثبت نام نکرده بوده😁😁ولی همسرم داره و هفته پیش که دوشنبه نگاه کردم شده بود ۱۳ میلسون و خرده ای ارزشش، اما فکر نمیکنم بتونی کلش رو الان بفروشی، نه اینکه نتونی کسی نمیخره چون انگار باید بانک ها بخرن که اونا هنوز پول کسانی که یک سومشون‌رو فروختن هم ندادن والا😆😆ولی دوستانه بهت توصیه میکنم که اگه لازمش نداری نفروش واقعا،حداقل تا اخرسال نگهش دار، 

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰
2804
عزیز میشه برا بورس یکم راهنماییم کنی تازه وارد بورس شدم ،بخاطر اینکه تازه بچه دارشدم خیلی نمیرسم مطا ...

درچه موردی راهنمایی میخواهی عزیزم، اگر خواستی درخواست دوستی بزن و خصوصی بهم پیام بده که لینک چند تا کانال تلگرام اموزشی برات بذارم که هروقت بیکاری و یا بچه ت خوابه بخونیشون، مطالبشون به زبون ساده و کوتاه و مختصر مفیده

والا حرف و حدیث راجع به سهام عدالت من که خودم ندارم سهام عدالت اون موقع پدرم نمیدونم چرا ثبت نام نکر ...

ما برعکس هستیم شوهرم نمیدونم چرا ثبت نام نکرده 😁 فقط من دارم . نه نمی‌فروشم خدا بخواد میخام وارد بورس بشم یه تلاشی بکنم تکونی بدیم زندگی رو تا الان خیلی ضرر کردیم ⁦☹️⁩

من الان چهار تومن دارم که واسه زایمانم پس انداز کردم با دوتومن بخام شروع کنم خوبه میترسم یه وقت همش ...

اره خوبه واقعا انشالله منم کمکت میکنم که خوب سود کنی عزیزم الان که دوتومن داری پیشنهادم اینه کارای اداریتو انجام بده و صندوق دارای دو رو که فکر‌کنم دولت ماه دیگه عرضه کنه اون رو بخر اون سهامش اینده داره واسه آینده ی بچه ت خوبه

ما برعکس هستیم شوهرم نمیدونم چرا ثبت نام نکرده 😁 فقط من دارم . نه نمی‌فروشم خدا بخواد میخام وارد بو ...

انشالله خدا برای همه بهترینهارو بخواد😊

2805
عزیزم ببین الان بخوام سهام بگیرم باید از کجا شروع کنم چون اطلاعاتی ندارم 

اهان من پیشنهادم به همه اینه که بدون مطالعه اصلا مول وارد بورس نکنند الان من براتون ادرس چندتاکانال تلگرام اموزشی میذارم که یکم بخونید و از مفاهیم اولیه سر در بیارید بعدش انشالله خودتون دیگه راه میفتید و خواستید منم راهنماییتون میکنم البته من ماه دیگه یه ده پانزده روزی زایمانم هستش ولی بعدش انشالله هستم کمکتون

2801