2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
خووووو من نمیام پس. خخخخخخخ چون خیلی شکمو ام. دیدی کهههه ؟!

سلام راضی جون خوبی ؟ درسا بهتره ؟
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الحمدلله.

من احتمالا فردا میام تهران. البته میخوام برم شمال ولی نمیدونم کی
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
ههههههه.
اره راضی جون خیلی خوش گذشت. جاتون خالی.
اگه امتحان نداشتم که کلا بر نمیگشتممممم
اره ما که همون تیر ماه رفتییم شانس اوردیم اونجا بهمون نوبت 25 مرداد دادن بعد شوشو رفت تو مدرسه که یه سوال بپرسه خودشون برگه معرفی نامه رو ازمون گرفتن ومراحل سنجش وانجام دادن تا 12 طول کشید
خرید لوازم التحریر هر کی از هرجا کرده سوته رو بزنه و آمار بده خودش تا تخلیه اطلاعاتیتون نکردم اونم از نوع انفرادی.....

من هنو نخریدم شوشو میگه نمایشگاه.... البته کیف رو باید زودتر خودم بخرم وگرنه شوشو یه کیف 4 هرازتومنی برای بچه میخره...خخخخخخخخخخخخخخخخ

شنیا من که دارم درس میخونم مثلا ههههه

لوازم تحریر که بیام میرم بازار. ولی هنوز زوده. پونزدهم به بعد دیگه همه بار میارن.
برا کیف هم رفتم اون مغازهه همون موقع یه خانومی داشت ازش خرید میکرد مخ یارو رو تلیط کرده بود بیست تومن تخفیف گرفته بود ازش . هههههه منم گفتم اگه بخوام باید همین قیمت بهم بدی هاااا بیچاره موند تو رودربایستی و قبول کرد ؛)
اگه خواستی بگو که فردا دارم میام.
البته هر جور دوس داریاااا. من اصرار نکنم اجباراً قبول کنی.
خودم چون ازش خوشم اومده بود دوباره گفتم.
سلام مجدد
من که هنوز هیچی نخریدم کیف هم خواهرم مسافرت قشم رفته بود زنگ زد که کیفهای پسرونه خوشگلی داره جنسش هم خوبه از 40 به بالا بود من گفتم گرونه بابا نمیخواد فکر میکردم قیمت کیف باید کمتر از این باشه بعد خواهرم باز زنگ زد با خود پوریا صحبت کرد وگفته بود کیفهای مک کویین وبن تن ونمیدونم چی چی واینها هست یه دونه هم ساده هست تو کدوم ومیخوای برات بخرم پوریا هم گفته بود اونی که ساده هست منم 45 تومن تقدیم خواهر جانم کردم وکیف خرید از بس کیفهای بچه های الان گنده هست این به نظرم کوچیک میاد حالا کتابها رو ببینم چجوریه اگه کوچیک بود یک یدیگه براش میگیرم

لوازم التحریر هم که یه بسته مداد سیاه وقرمز وبا چند تا دفتر اجق وجق معمولی (مارک خاصی نداره )براش خریدم روزی صد دفعه میره میاره نگاهشون میکنه باز میکنه مداد ها رو هم که تراشیده قیمتهای هیچ کدوم هم یادم نیست منتظرم نمایشگاه شروع بشه برم نمایشگاه تا حالا نرفتم ببینم چطوره بازار هم که دختر عموم هر سال برای بچه هاش میره منم امسال میخوام برم یکی از چیزهای که من عاشق خریدنشون هستم لوازم التحریره

سولماز جون من عکس اون کیفها رو که گذاشته بودی دیدم ظاهر کیف خیلی شیک وخوشگله وهر کی خرید مبارکش باشه ولی

به نظرم بیشتر به درد اردو ومسافرت میخورد تا مدرسه بیشتر شبیه چمدون کوچولو بود کتاب دفتر یه جورایی ولو میشه حالا شاید برای سن بالاتر بهتر باشه کلاس اول یه خورده سخته قیمتش هم که خیلی زیاده باز شما از نزدیک دیدی بهتر میدونی دخترت هم میره کلاس دوم راحتتری تو عکس که خیلی خوشگل بود

من برم خرید عکس وسیله هاش ومیگیرم براتون میزارم
ما اومدیم ..
دخترک دقیقا قبل از ورود به استخر یه خورده عق زد و بالا آورد ..اما همین که میره تو آب خوب میشه و باید به زور بیارمش بیرون ..دوباره نوشتمش ...
امروز هم همش من با پاهام تونل درست کردم ..اینهم از زیرش زیرآبی میرفت ..لنگ و پاچه برام نموند اونقدر گشاد وایستادم ..

راستی دنبال این کلاه شناها که مثل کوسه است براش هستم ...اگه جایی دیدین بگین ب
لطفا ..
دوستم و دخترش هم اومدن استخر ..یه خورده ناهار زیادتر خوردم که با اونا بودم ..دیکه دارم بالا میارم ..همش دارم اب میخورم ..
امروز فهمیدم که جقدر به کم خوردن عادت کردم
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه