2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
شنیا جون اینم داخل کیفه . گفتم بذارم که راحتتر بتونی تصمیم بگیری

آپلود , آپلود عکس , آپلود سنتر , آپلود فایل , آپلود دائمی,آپلود موزیک

اینم مدلای دیگش

خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخخخخ
همه وسایل الکترونیکی رو ایزوله کنید ..چشم و گوششون رو ببندیدن..چیزی نفهمن ...مزه چیــــــــــــــــزای خوب رو نفهمن ..اونوقت بخوان هر شب بیرون از خونه باشن خخخ
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
بچه ها رنگ روپوش طلا از اینه ..رفتم براش خریدم بدوزیم آماده هاش افتضاح بودن انگاری پلاستیک میخواستی تن بچه کنی ..
Click on image to enlarge.

اینم مدلشون هست
Click on image to enlarge.

میخوام تغییر توش بدم
بدون جیب که نمیشه ...آیا کسی هست از خیاطی سر رشته ای داشته باشه ...کاش مریم بیاد اینجا سر بزنه ..استاد خیاطی هست

هم اکنون نیازمند ایده هایتان هستیم
اولا ج بودن کامیتونو به کامی باکره من نسبت ندید گفتم آدابتورش سوخته بوده... حیوونی گناهشو شستم فقط...خخخ

سولماز چرا میری رو اعصاب منم از همینا میخوام چه برسه به پسری.....

پری؟؟؟ کراوات؟؟؟؟ مگه میشه؟؟؟ مدرسه اینو داده؟؟؟ یعنی کراوات بزنن؟؟؟؟

جیب برای چی؟؟ به چه درد میخوره یکدفعه میشه آشغال دونی خوراکیهاش....کلی دستمال میزاره توش یکدفعه میبینی کیکشو گذاشته یادش رفته بخوره... اههههه چه شود......

چه کیک با مزه ای به چه مناسبت ..خودت پختی و تزئین کردی ؟
من میخوام مدلش رو تغییر بدم ..گرد بزنم بجای هفتی ..کروات بی کروات قراره بره زیر مقنعه ...جیب هم برای دستمال بقول تو خخخخخخ
کوتاه تر ..مدل کتی بهتره
خوبه که نظرم رو اجب کیفها ندادم
وگرنه الان وصلت ما بهم ریخته بودن بدلیل عدم تفاهم در کیف ...خدایش خو بچه در این کیف رو باز کنه همه دل و جیگر وسایلش میریزه بیرون
یه ریزه خودتون رو بذارین جای بچه ها ببنید ..موقع استفاده چی میشه ..یا چه چیزی اذیتشون میکنه ..یه چه چیزی کارشون رو راحت میکنه
مثلا از این نوع چرخ که برای بالا رفتن از پله ها طراحی شده خوبه
یعنی چی؟؟؟ نفهمیدم؟؟؟ مگه این مدل مدرسه نداده؟؟؟ هر کی هر مدلیه مگه؟؟؟؟

نه خودم نپخیدم از قنادی گرفتیم دست خالی نمیریم این دفعه جای شیرینی شوشو گفت کیک بخریم یا دسری شازده مبین هم گفت کیک اونم این مدل.....
کلا 3 4 تا پله میبره بالا یا پایین.... کلاس هم 15 نفره س شلوغ نیست... تازه اینجوری منظم تر میزاره بر میداره تا کوله تمام برگها سرش لول بشه.....

البته فعلا تصمیم براش نگرفتم جنسشو نمیتونم حدس برنم... اینکه اینجا دیدم 180 تومن خدایی جنس داره....
منم شیراز میخواستم برم خونه مریم ..کیک بردم
بچه از دیدن کیک و فوت کردن شمع لذت میبرن
کار خوبی کردی

چرا والا مدرسه داده ولی خوب خودت که گفتی کروات ..زیر مقنعه ..مگه میشه ..به نظرم بود و نبودش فرقی نداره
بیشتر منظورشون رنگ آستین و آبی بودن ...روپوشه هست
تازه یه چیزی بگم ....رنگ آبیش خیلی خیلی خیلی کم رنگ بود ...طوری که یبار شور بره به سفیدی میخوره
من کمی پررنگ تر برداشتم تا بعد از شور هم کمی به آبی بزنه هههه
فروشنده میگفت خانم شریف ( مدیر) قبول نمیکنه مجبورتون میکنه بیاین از این آبی بی رنگه ببرینا....نبرین خانم ..
ولی من برداشتم ههههههه