2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
بابا ثروتمندا.
ما که اگه جایی باشیم که نتونه کارت به کارت کنه, کارتش رو میده اما همون موقع هم پس میگیره.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
سلام خانوما یه سوالی
رفتم دکتر چشم با اینکه چشمم زیاد ضعیف نیست 0.5 و 0.75 گفت فشار داره :(((
بهم فعلا اشک مصنوعی داده بریزم میدونید تا چقدر بریزم اشکالی نداره؟
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طفلی پس شویمان
ته کارتش
هیچوقت بیشتر از
200 تومن نمیبینه
ولی هیچی نمیگه
تازه این منم کارتم رو میدم دستش اونم مثل بچه خوب پس میده
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
شوشوی منم کارتشو کلا نمیده به من چون بده باید قید همه ی پولایی که تو اون مدت میاد تو کارتشو بزنه خخخخخخ

ولی رمز دومشو دارم هر وقت لازم داشته باشم بهش میگم و کار به کارت میکنم. ولی بی اجازه این کارو نمیکنم چون براش اس میاد غر میزنه.
خدایی هم هر وقت میگم فوری انتقال میده بنده خدا
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
چی گفتی بهی ؟ مسعود خانوم کیه ؟
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
با پیشنهادت موافقم.

هر کی بنویسه من صفحه اول اضافه میکنم.
چیا رو بنویسیم ؟
اهاااان.

الان اسم خودم و خودتو میزنم سر در تاپیک تا بقیه بیان.
حنا جان من جواب سوالت رو نمیدونم. به نظرم بهترین کار اینه که زنگ بزنی مطب دکتر از خودش بپرسی.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
خانوم کوچولو .....24 بهمن
دخترم.............3 مرداد
پسرم.............8 مرداد