2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
سلام ارامش خوبی مامان نمونه؟

این کتابها رو که گفتی قبل از مدرسه تمرین باید کرد با بچه ها ...دارم فکر میکنم اخه وقتی میمونه با وجود دومی

پس اینا رو کار کردی که دخمل جونت میخواد جهشی بخونه

من پارسال بن بن بن کمکی کار کردم بعدش ویار و ........
ولی باید هر طور شده واسه مدرسه امادش کنم
کتابفروشیها دارن این کتابها رو ؟
دارم فکر میکنم امسال چقدر کار دارم با دانشگاه خودم و مدرسه پسملی و نگه داری کودک شش ماهه اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووه

یه سوال اگه خواهر شوهرتون که عمه بچه باشه بچهتون رو دعوا کنه بخاطر جست و خیز و شیطتنت هاش چه میکنید...اخه ما یکم بیشتر حواسمون هست پسرمو دعوا نکنیم چون از وقتی دومی اومده حساس شده

خواهر شوهر بنده هم اعصاب مصا ب نداره همش میخواد تذکر بده من سکوت کردم ولی پسملم ناراحت شد که چرا دعوام کرد
مثلا پسرم درجا رختخوابی رو باز کرد بالشت برداره بهش تذکر داد
البته پسر من پر تحرکه
ولی خرابکار نیست فقط با خودش جنب و جوش داره

من چون به خودم اجازه نمیدم هیچ بچه ای رو به جز بچه خودم رو دعوا کنم دوست ندارم کسی بچه من رو دعوا کنه مادری هم نیستم که از بچم به خاطر اشتباهش حمایت کنم
راهنمایی پلیزززززززززززززززززززززززززززز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدااااا بگم چیکارتون کنههههه.
من از صبح اینجا تنهایی کف کردم هییییشکی نیومد.
اونوخت تا دو دقیقه چرت زدم همه با هم اومدین ؟
سوووووسک بشین الهی
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
اون کتابا رو تو مدرسه ها باید کار کنین.
اگه وقت اضافه داشتین البته.

من یه لیست مینویسم از وسایل لازم میذارم.
مامانای دیگه هم بذارن تا جمع بندی کنیم.

هانا جون مترجمی میخونم خانومی.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
برا مسئله خوارشو هم میگم ولی بعد پاکش میکنم.
به دلایل امنیتی ؛))))
من اگه همچین چیزی ببینم اول با ایما اشاره بهش میفهمونم که دعواش نکن ناراحت میشه ( اگه باهاش خودمونی هستی البته )
یا یه وقتایی با خنده میگم اوووووی بچه منو دعوا نکنیااااااا
بعضی وقتا هم بارانو با لحن تند صدا میکنم. ( اینجوری ظاهرا بچه خودتو دعوا کردی که بشین ولی معنیش اینه : بشین عزیزم نمیبینی طرف ادم نیست ؟ )
خخخخخخ
البته خوارشوی من کلا بارانو خیلیییییی دوست داره و خیلییییی کم پیش میاد بهش تشر بره. حتی وقتی با حلما دعواشون میشه هم خوارشو طرف بارانو میگیره بجای دختر خودش.
بالاخره باران نوه اوله دیگهههه. حق اب و گل داره ههههه
کجا رو صفا بدی اونوقت؟

تیغ ژیلت و ونوس نیست خیلی هم گرون شده و تقلبی. همون بار اول هم خوب نمیزنه.
امروز همسری رفته بود بنی هاشم یه تیغ آمریکایی خریده بسی ارزونتر با لیبل طرح شبنم. اون وقت ما تحریم چی هستیم؟
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
آیگین جان و آرامیس من هم با شما هم درد هستم. نه تنها نمیتون درست برای دخترم وقت بذارم، اون کوچیکه هم محجور مونده. چند روزه سعی میکنم بازی فکری باهاش انجام بدم. اینقده ذوق میکنه طفلی
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
من 3تا خوهر شوهر دادم
که به لطف خدا هر سه تا خوبن
دو تا اوبیه که از گل نازکتر
یه بچه های من نمیگن
آخریه که با توجه به صمیمیت
زیاد گهگاهی به خاطر شیطنت یلدا
دعواش میکنه
منم همش ناراحت میشم
شدید و به همسری میگم
تذکر بده
البته خواهر شوهرم یلدا رو خیلی دوست داره
من مقصر بچه ها رو میدونم چون شیطنتشون شدید رو اعصابه
ولی ما مادرا اصلا طاقت نداریم
کسی بچه ها مون رو دعوا کنه
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
منم خیلی ناراحت میشم از این رفتار اما متاسفانه خواهرشوهر کوچیکم خیلی این کار رو میکنه. در مورد همه خواهرزاده برادرزاده هاش. منم به حورا بلند میگم خوشت میاد فلانی دعوات کنه. بشین دیگه.

چند وقت پیش شوهر خواهرم یه چیزی به حورا گفت و حورا شروع کرد به گریه. من تو اتاق نبودم. وقتی باز دوباره میخواست بره تو اتاق بهش گفتم مامان جان چرا میری اونجا که ... باز یه چیزی بهت بگه.
فکر کنم حرفم رو شوهر خواهرم شنیده بود چون فرداش به شوهرم اس داد و معذرت خواهی کرد.
جالبه که شوهرم هم اصلا در جریان نبود.
این لیست وسایل پارسال بارانه که خودتون نسبت به شرایط باید انتخاب کنین.
مثلا کیف طلقی که من گرفتم برا این بود که تو کلاس کتاباشو بذاره توش چون کمد نداشتن و کتابا زیر میزشون میموند.

١- یونیفرم
٢- کیف
٣- کفش
٤- کتونی
٥- ست لباس ورزش
٦- قمقمه
٧- ظرف غذا
٨- کیف طلقی
٩- پوشه دکمه دار طلقی ( برا برگه هایی که میبرن و میارن )
١٠- دفتر مشق ٤٠ تا ٦٠ برگ ( کلا سه تا استفاده کردیم پارسال )
١١- دفتر دیکته ٦٠ برگ ( یه دونه بسه )
١٢- دفتر ریاضی ( ما پارسال استفاده نکردیم اخر دفتر مشقشون مینوشتن )
١٣- دفتر نقاشی ( ترجیحا سیمی ، ٢ تا پنجاه برگ کافیه )
١٤- مداد سیاه ( ما کل سال دو بسته استفاده کردیم ) ( که ما پیکاسو گرفتیم )
١٥- مداد قرمز خوب ( یه بسته کافیه ) ( فابر کاستل از همشون بهتره رنگش )
١٦- پاکن ( کل سال ٥ تا استفاده شد ) ( البته با احتساب اونایی که گم میشد وسطاش خخخخ )
١٧- تراش رومیزی ( برا خونه )
١٨- تراش برا تو کیف.
١٩- خط کش
٢٠- شابلون ژله ای
٢١- جلد کتاب
٢٢- جلد دفتر ( معلم باران اینا برا اینکه یه دست باشن میگفت دفتر مشقو با کاغذ رنگی قرمز جلد کنین روشو جلد نایلونی کنین ، دفتر دیکته هم زرد بود )
٢٣- برچسب اسم برا رو کتاب دفتر ٢ برگ
٢٤- برچسب اسم دور آبی کوچیک یا متوسط ( برا روی مداد و پاکن و ...... ١٠ برگ )
٢٥- مداد رنگی (جعبه فلزی بهتره ٢٤ رنگ یا ١٢ رنگ )
٢٦- پاستل
٢٦- ابرنگ
٢٧- دفترچه یادداشت ( اگه روزنگار ندارن )
٢٨- لیوان
٢٩- کلر بوک ( اکثرا میگن برا اینکه کارهای کلاسیشونو توش بذارن و اخر سال تحویلتون میدن. ولی ممکنه رنگشو هماهنگ بخوان بگیرن پس زود نخرین )
٣٠- گل سر و هد بند و تل برا زیر مقنعه برا دخمل دارا ( خخخخخخ اینو نوشتم که سر راست بشه سی تا :)
٣١- مقوا رنگی
٣٢- کاغذ رنگی
٣٣- چسب ماتیکی
٣٤- چسب مایع
٣٥- چسب اکلیلی
٣٦- پولک مولک