2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
1- سلماز جان این شابلون ژله ای جریانش چیه ؟؟؟

طلا شابلون داره که طرح حیوانات هست ..
در مورد اونی که نوشتی میشه توضیح بدی

2- آبرنگ برای مدرسه ؟؟؟؟ برای زنگ نقاشی ؟؟؟

3- جلد کتاب از این چسبی ها میگیرم ...اسمشون چی بود پارسال هم گرفتم راحت بودن
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
لیست تصحیح شد عشقمممم

شابلون ژله ای همون شابلون اشکال هندسیه که ژله ایشو زدن و نمیشکنه. برا تو کیف این وروجکا بهتره.

برا نقاشی هم معلم هنر خودش لیست میده. باران اینا داشتن.

اون جلد هم همون چسبیه اسمش.
من نمیتونم باهاش کار کنم ولی چیز خوبیه.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما دارویم میرویم ددررررر.
فعلا بااااای
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
این لیست وسایل پارسال بارانه که خودتون نسبت به شرایط باید انتخاب کنین.
مثلا کیف طلقی که من گرفتم برا این بود که تو کلاس کتاباشو بذاره توش چون کمد نداشتن و کتابا زیر میزشون میموند.

١- یونیفرم
٢- کیف
٣- کفش
٤- کتونی
٥- ست لباس ورزش
٦- قمقمه
٧- ظرف غذا
٨- کیف طلقی
٩- پوشه دکمه دار طلقی ( برا برگه هایی که میبرن و میارن )
١٠- دفتر مشق ٤٠ تا ٦٠ برگ ( کلا سه تا استفاده کردیم پارسال )
١١- دفتر دیکته ٦٠ برگ ( یه دونه بسه )
١٢- دفتر ریاضی ( ما پارسال استفاده نکردیم اخر دفتر مشقشون مینوشتن )
١٣- دفتر نقاشی ( ترجیحا سیمی ، ٢ تا پنجاه برگ کافیه )
١٤- مداد سیاه ( ما کل سال دو بسته استفاده کردیم ) ( که ما پیکاسو گرفتیم )
١٥- مداد قرمز خوب ( یه بسته کافیه ) ( فابر کاستل از همشون بهتره رنگش )
١٦- پاکن ( کل سال ٥ تا استفاده شد ) ( البته با احتساب اونایی که گم میشد وسطاش خخخخ )
١٧- تراش رومیزی ( برا خونه )
١٨- تراش برا تو کیف.
١٩- خط کش
٢٠- شابلون ژله ای
٢١- جلد کتاب
٢٢- جلد دفتر ( معلم باران اینا برا اینکه یه دست باشن میگفت دفتر مشقو با کاغذ رنگی قرمز جلد کنین روشو جلد نایلونی کنین ، دفتر دیکته هم زرد بود )
٢٣- برچسب اسم برا رو کتاب دفتر ٢ برگ
٢٤- برچسب اسم دور آبی کوچیک یا متوسط ( برا روی مداد و پاکن و ...... ١٠ برگ )
٢٥- مداد رنگی (جعبه فلزی بهتره ٢٤ رنگ یا ١٢ رنگ )
٢٦- پاستل
٢٦- ابرنگ
٢٧- دفترچه یادداشت ( اگه روزنگار ندارن )
٢٨- لیوان
٢٩- کلر بوک ( اکثرا میگن برا اینکه کارهای کلاسیشونو توش بذارن و اخر سال تحویلتون میدن. ولی ممکنه رنگشو هماهنگ بخوان بگیرن پس زود نخرین )
٣٠- گل سر و هد بند و تل برا زیر مقنعه برا دخمل دارا ( خخخخخخ اینو نوشتم که سر راست بشه سی تا :)
٣١- مقوا رنگی
٣٢- کاغذ رنگی
٣٣- چسب ماتیکی
٣٤- چسب مایع
٣٥- چسب اکلیلی
٣٦- پولک مولک
خانوم کوچیک جون منم اون موقع که گم گور شده بودم. همسری تازه رسیده بود خونه مامی مجبور شدم برم استقبال
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
من زیاد مشکلی با تلوزیون نگاه کردن یلدا ندارم. اگه کاری بخوام انجام بدم که حوصله شیطنت نداشته باشم میذارم پرشین تون ببینه یا بیاد با کامی برنامه ببینه ولی اگه نخوام هیچ کدوم رو انجام بده. تمامی وسایلش رو میریزم رو تختش بهش میگم برو بازی کن.
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
منم مشکل دارم اساسی با هردوشون. طفلی یلدا که همه جا باید اون کوتاه بیاد. چرا چون حوصله جیغ زدن و گریه کردن سروش رو ندارم. سروش حتی نسبت به وسایل شخصی یلدا هم احساس مالکیت داره
مدرسه یلدا
مداد رنگی. دفتر فانتزی سیمی سفید و خط دار.
یه بسته مداد
پاک کن
مداد تراش
و کتابا رو میده
مابقی خرید هم با خودمونه
لفا تعظیم کنان از کنار کریستالهاتون رد بشین دیگه نیییییییسسسسست اگه باشه خیلییییییی گرووون شده الان کریستال بلوری چین بازار رو برداشته...

دوست شوشو تو شوش دفتر داره نزاشت کردی کریستال برای مهمون بخرم گفت فقط تو بوفه....

اه فکر کردم شوشو بهش سپرده بعد دیدم شوشو میگه هرچی میخوای بردار بعدا گیر ندی بری رو اعصابم
منم میرم ولی بهتون بگم جاتون خالی همچنان خونه مامانم هستیم مامانم داره عصرونه یه آشی درست میکنه که عاشق این آش شمالی هستم. بفرمایی بصرف آش خوری