2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
معلم الکی که نییییست.
از بچه هام که میپرسیدم همشون راضی بودن.
فقط این اخلاقش یکم رو مخمه که باید هواشو خیلی داشته باشم.

میدونی چرا باران اینا دوسش دارن ؟
چون همش رنگی میپوشه با اینکه سن داره.
فوق برنامه هاشم از همه معلما بهتره همیشههههه.
نمایشا و سرودا و ....
تو تالار شهر هررررر وقت همایش بذاره مدرسه حتما حتما بچه های کلاس این یه سرودی چیزی اول یا اخرش اجرا میکنن.
هییییچ کلاسی برنامه نداره هاااا فقط کلاس این.
خیلی هم زبون دااااره
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خووووب اگه اون بچه ها مطمئن بودم که تو این کلاس نیستن شک نمیکردم. بااااور کن.

برنامه های تبلتتو از کجا دانلود میکنی ؟ تبلتت اپله ؟
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
این سایت مدرسه شونه.
تو این صفحه عکسایی که اسلاید میره رو ببین.
نرگس ها کلاس اول بارانه
یاس ها کلاس اول مانیاس
شقایقا همین خانومه که گفتم
شمعدانی اون یکی کلاس دومه که مانیا میخواد بره.

http://www.alghadiredu.ir/girls/SSchool/?Lang=F
خوب من سامسونگ رو بلد نیستم.
ولی از هر جا که بازی و اپلیکیشن دانلود میکنی میتونی پوفین هم دانلود کنی
نه سومی از پایین سمت چپ
راستی عکسارو دیدی بالاخره یا نه ؟
میخوام به طلا سر مشق بدم
توی یک ماه پیش رو کمی دستش سفت بشه توی نوشتن فردا واسم ادا و اصول نیاد هی بگه خسته شدم و چرا باید بنویسم
میخوام براش یه امر عادی باشه ..نوشتن سر لوحه

البته یه ده روزی که نیستیم
میمونه 20 روز تا شروع مدارس
تو این بیست روز روزی یک دو صفحه هم بنویسه خوبه هههههههههه
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
حدس میزدم خخخخخخخخ

اره د روی خط نوشته میشه.
اگه تونستی این کتابو بگیر هم به خودت کمک میکنه هم برا خط طلا خوبه.
دبستانی خوش خط
نواموز خوش خط

http://www.google.com/search?q=دبستانی+خوش+خط&client=safari&hl=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=M4sOUsDzK9P5rAHf_YCICQ&ved=0CAkQ_AUoAA&biw=1024&bih=672&sei=OYsOUp3_M4mlqAGFrICYBg
اوووووه چه پر توقععععع