2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممم خانومای گللل

من قبلا هم اگر یادتون باشه به تاپیک اومده بودم. دختر من آبان 85 هست و اسمش یکتاست. از اول مهر هم انشالله میره مدرسه. اسمشو دبستان بوعلی سینا نوشتم. خودم هم 31 ساله و مدرس زبانم. از آشنایی با شما خوشحال میشم. دوست دارم منم تو جمعتون راه بدید
به بههههه مامان سارا جوووون.
خوبی خانومی ؟
چه عجبببب
خوشحال میشیم بیشتر سر بزنین.

بچه ها برا نمایشگاه همتون میاین ؟
بیاین قرار بذاریم یه روز و ساعت بریم که همو ببینیم حتما.
من روز اخرو پیشنهاد میکنم.
٢٣ شهریور.
سااااعتشم با شما.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
نمایشگاه لوازم تحریر چیه شنیا جون ؟ کوجوست ؟

من اون نمایشگاهی که نی نی سایتم غرفه داره رو میگممم

تاترو هستم اساااااسی.
امروز دارم میرم کیش. انشالله برگشتم حتما قرار بذاریم.
از پری چرا خبری نیست ؟!
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
من اینو میگم.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=513569&PageNumber=1
"چهارمین نمایشگاه تخصصی مادر،نوزاد و کودک MBC2013" از 20 لغایت 23 شهریور سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار میشود.
نمایشگاه مذکور در فضایی بالغ بر 4000مترمربع و در سالنهای 20 ،21،22 و A38 همزمان با 5 نمایشگاه دیگر (شیرینی و شکلات ،نوشیدنی ها ،خدمات آموزشی ،صنعت آرد و نان و مسکن) برگزار میگردد.
به گزارش ستاد خبری نمایشگاه مذکور تقریباً کلیه غرفه ها رزرو شده و از میان آنها میتوان به برندهای "چیکو" "گود بی بی"، "مک لارن" ، "استدلر" ، "لوزان" ،"مای بی بی" ، "پیرکاردین" ، "اونت "، "فیلیپس" و ... اشاره کرد.
یادآور می گردد نمایشگاه مذکور بعنوان یکی از بهترین و مهمترین نمایشگاه تخصصی در حوزه مادر و کودک همواره ازاستقبال خوبی برخوردار بوده است.برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ستاد برگزاری به شماره

به شماره تلفن 22254250-021 تماس گرفته و یا به نشانی اینترنتی http://www.miladfair.comمراجعه فرمائید.
بهناز جون رمزو همون موبایلمو گذاشتم خانومی برو ببین عکسای شمالو اگه دوس داشتی
سلام دوباره.

سارا جون خوش اومدی خانومی.

سولی کی میای تهران؟
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
چرا من هر عکس کاربری میذارم دو روز بعد یکی همون عکس رو میذاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.