2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
نمایشگاه تو مصلی است فکر کنم تا شنبه یا شایدم جمعه باشه بزار در مورد سینما چند نفر دیگه هم نظر بدن ببینم من فکرم درسته؟
هنوز مثل قدیم باهم میشینن جدا سازی نشده اصلا مگه میتونن جدا کنن کلا باید تعطیل کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سولماز چه خیر ؟؟؟؟
راضی خدا ر و شکر خوش گذشته ..
ایگین خوبی ؟

بجه ها شوشوی من به شدت از تعطیل نبودن 5 شنبه استقبال کرد ..............هههههههههههههههه
گفت یه روز بدون سارا دوتایی تو خونه هستیم ................. ( چقدر بی تربت :) )
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
نمیشه که انوقت زبان چی میشه آموزش اجباری که تا ساعت دوازده و نیم بود بعدش ناهار و زبان که اونم دلخواه خانواده‌ها بودش....

5شنبه آموزش اجباری میشه یا آموزش زبان...

ای وای آرامش دوخی چرا درست نپرسیدی خوو
در هفته 24 ساعت آموزش دارن از شنبه تا 4شنبه و 100 درصد توصیفی...تصویب شده.

شاید مدارس غیر انتفاعی برای پول بیشتر آموزشهای خارج برنامه بزارن مثل مدرسه پسری که میخوان صبحانه و ناهار بدن که البته بنده درسته زدم تو حال آقای مدیر همون اول که با آب و تاب برام تعریف کرد...اسم مبین رو یا نمینویسم برای صبحانه یا اگه بنویسم روزی 2 3 بار هر هفته شخصا نظارت میکنم!!! تو سوپرا کره از جلو دست جمع شده شکر کیلو فلان قد مگه اینا دلشون برای بچههای ماسوخته یه جشن آخر سال گرفتن کیک بزرگ فقط نصف کیک رو بین خانوادهها تقسیم کردن اونم چی به هر خانواده 1برش کیک دادن!!! بقیه شو بین خودشون نگه داشتم بوقتش تو انجمن مطرح کنم نمیتونن جشن نگیرن تو همون مدرسهمدرک بچه‌ها رو روز آخر میدادن بخودشون یا با کارنامه میدادن.....

حالا حرص خوردنا شروع میشه خخخخخ
سلام.
چقدر حرص میخورین شماها. حالا یا پنج شنبه هست یا نیست.

شهلا چرا اینقدر برای همه چی حرص میخوری. میتونی تو خونه به پسرت صبحانه بدی. حالا یا تو مدرسه میخوره یا نمیخوره. اینجوری مطمئنی چی خورده دیگه. نالاحتی نداله دوستم.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
آرامش با این همه ذوقی که شوهرت کرده احتمالا بزودی دو.باره مامان میشی. البته خودت رو هم حسابی تقویت کن.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
منم دوست ندارم ..فقط شوشو خوشحاله ..
فکر کنم برنامه وزیر جدیده ...مدیرشون که خیلی راضی بود ..راست و دروغش رو نمیدونم ..صد البته معلمها ناراضی اند
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
پارسال هم بعضی از مدارس پنج شنبه ها برنامه داشتن. بعضی اجباری بعضی دلبخواهی