2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
سلام ارامش جون.
واقعا دلت تنگ شده ؟
خوووو چارشنبه میایم خونتون دوباره
خخخخخخخخخخ
حالا از دلتنگی در اومدی ؟
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی سولی خواستی بری خونه آرامش یه تک زنگ هم به من بزن. خخخخخخخخ
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
هههههههه چشم کوچولو جون.

البته شایدم خراب شدیم سر شنیاااا. ههههه
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

سلام
ظهر بخیر

تازه از خواب پاشدم ولی انگار با
غلتک از رو رد شدن
دیروز اولین جلسه باشگام بود
پدرم. در اومد
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
من دیشب بالاخره بعد از خوابیدن دخملی وقت کردم کمی با پسر خمیر بازی کنم ..اخه تو مهارتهای دستی ضعیفه ... کلی ذوق کرد بچم....یه کاردستی خمیر با نقاشی درست کرد که بهش قول دادم بفرستم شبکه پویا نقاشی نقاشی

"آرامش "

1392/6/3 2:26 ب.ظ

من رو از چیمیترسونین....بیاین در خدمتم ....
به به ایگین فعال ....

چیمیترسونین دقیقا یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
از چی میترسونین ............
هههههههههههههه
جان من اگه خواستین همدیگه رو ببینین قبل سه شنبه دیگه باشه که من تهران باشم ..
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
چه عجب یکی پیدا شد.

آخی درسا کوچولو. انشالله زودی خوب بشه.

وای بچه ها حورا و علی گلی گلی شدن از بس سوختن. چهارشنبه دیگه هم عروسی داریم چی کار کنم؟