2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
من انقدر برا بچه هام پول وسیله نمیدم چون الان ما دوست داریم بهترین چیزها را که درتوانمون هست را بخریم اما این بچه را متوقع میکنه الان هممون میتونیم کیف 400 تومنی بخریم اما آیا هممون هم میتونیم بنز و پورشه و.. بخریم بعدا بزرگ که بشن توقع چیزهای خیلی بزرگی را دارن که دیگه در توان ما نیست پذیرفتن چیزهای ساده و کوچک هم در توان و توقع آنها نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها به زیپ کیف خیلی دقت کنید

زیپش حتما فلزی باشه
بعضی زیپها طرح فلزن وقتی دست بزنی میفهمی فلزی نیستن و زود مشکنن
من بیشترین دقتی که کردم روی زیپ بود
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
من که امروز سیر دلم گریه کردممممم راضی جونم. ولی تو گریه نکن دوستمممم

پری جون خیلیییی خوجله کیفاشون. مباااارکه.
منم نمیخوام چارصد بدم ولی دوست دارم یه چیز خوب بگیرم که جنس داشته باشه خووووو
الان کیف طلا جنسش خوبه و تا اخر سال هم میکشه.
بچه ها تو مدرسه کیفو میترکونن اخههههه
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
پری جون این مانتو امسال طلاست یا پارسال ؟
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
بچه هااا عکسای شمالو گذاشتم تو وبلاگ باران با همون رمز موبایلم دوست داشتین ببینین.
نظر یادتون نرههههه ؛))
البته یه سری دیگه هم هست که باید روتوش بشه بعدا میذاررررم انشالله
سلماز جنسش خیلی خوبه
بعد زیپش من روی جنس خود کیف که زود در اثر برخورد با زمین ریش ریش نشه و ضربه گیر داشه باشه برای کمرش دقت کردم

جنسش که ضخیم بود از این برزنتی ایرانی ها نیست ...البته امیدوارم تا پایان سال دوم بیاره
پارسالی هم خوب بود هنوز قابل استفاده است کمی کناره های زیپش به مرور زمان ریش ریش شده
ولی قولش داده بود برای اولش چرخدار بگیرم
سلماز میشه شماره ات رو برام همین الان خصوصی بذارررررررررررری
بخدا درد ( ) بد دردی هسسسسسسسسسسسسست
گرفتی که ههههههه
موبایلم کنارم نیست
ای جاااان. ماشالله که خوب با هم بازی میکنن.

اره معلومه جنسش خووووبه.
کیف بارانم هییییچیش نشده و ساااالم سالمه ولی خوب اول سال نمیشه که نو نباشه کیفشون.
خخخخخ خودم اخه بیشتر ذوق دارم برا اول مهر همیشه
خخخخخخ از دست تو پری.