مجبور شدم به عنوان یه دختر بی پدر و مادر ۱۶ ساله بیام و همتونم باور کردی اما با عکسی که گذاشتم لو رفتم😬🤐اما نه من ۱۳ سالمه و پدر و مادرم دارم😕🥴اما گزارش نزن دوست دارم تو سایت باشم 😔🥺خب چی میشه مگه؟تازه من همه چیز رو میدونم🙁🔞هرکس گزارش بزنه خره😑
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مجبور شدم به عنوان یه دختر بی پدر و مادر ۱۶ ساله بیام و همتونم باور کردی اما با عکسی که گذاشتم لو رفتم😬🤐اما نه من ۱۳ سالمه و پدر و مادرم دارم😕🥴اما گزارش نزن دوست دارم تو سایت باشم 😔🥺خب چی میشه مگه؟تازه من همه چیز رو میدونم🙁🔞هرکس گزارش بزنه خره😑
بچه ها همه به من میگن با این که هیچ عملی نداری و طبیعی هستی جذابی ولی من خیلی بی اعتماد بنفسم همش از خودم ایراد میگیرم.بدنمم یجوریه که همه فکر میکنن ورزشکارم ولی هر روز جلوی اینه به خودم گیر میدم
من خوشگلم تعریف نباشه خواهرای شوهرمم خوشگلن یبار مادرشوهرم جلو همشون گفت شماها خوشگلید مریم خوشگل خوشگلاس یعنی اعتماد ب سقف نیستما ولی طبیعی وفوقالعاده نچرال خوشگلم همه میگن 😄😄😄😎
درونی که منشااا بیرونی داره و روی هر اتفاق زندگیت اثر داره ( اعتماد به نفس ) شما وقتی اعتماد به نفس ...
اعتماد به نفس به این معنی نیست که خودت رو بی نقص بدونی بلکه پذیرفتن خودت با تمام نقص ها و دوست داشتن خودت با وجود اونهاست این که شما میکی بیشتر انگار گول زدن خود و انکار واقعیته